Aktuelno

TRIGLAV ŽKLS, Ljubovija – Vojvodina 021, 67:63

TRIGLAV ŽKLS, Ljubovija – Vojvodina 021, 67:63

Dinamična i fer utakmica. Ekipa Vojvodine dobro otvara utakmicu i u prvoj četvrtini ostvaruje razliku od 9 poena. Druga četvrtina je pripala ekipi Ljubovije ali i dalje ekipa Vojvodine ima prednost.Treća četvrtina uz razliku od tri poena je pripala ekipi Vojvodine.U četvrtoj četvrtini ekipa Ljubovije uspeva da stigne razliku koju su imale košarkašice Vojvodine i u poslednjim sekundama prvi put da preokrenu rezultat u svoju korist i zasluženo su pobedile.Naistaknutija košarkašica , bila je Valentina vasiljević sa postignutih 30 poena.
Vasić Nebojša, Naj bitnija je vera. Verovati do poslednje sekunde u pobedu i tek kada se odsvira kraj utakmice onda je kraj. Hvala mojim devojkama. Zahvaljujem se mom kolegi Marko na izuzetno borbenoj igri i energičnoj utakmici. Košarkaški klub Vojvodina 021 se Ljuboviji pokazala u jednom jako jako lepom svetlu, sa pregrš dobrih napadačkih alternativa, sa jako lepim pozitivnim odnosom, sa mnogo lepim talentovanim devojčicama. Da se desila i njihova pobeda nebi bila nezaslužena. Desila se naša pobeda, takođe mislim da je zaslužena.
Valentina Vasiljević, Čestitam svojoj ekipi na jako dobroj igri. Imale smo dosta pada u pojedinim minutima utakmice, ali na kraju kada je bilo najbitnije odigrale smo jako dobro jer smo čitavu utakmicu jurile rezultat. Čestitam protivničkoj ekipi na fer i korektnoj igri.
Marko Brkanlić, Jako kvalitetna utakmica na putu razvoja. Naša ekipa je najmlađa u ovoj ligi. Trudimo se da iz nedelje u nedelju sledimu filozofiju našeg timskog i individualnog razvoja. Ovom utakmicom smo jako zadovoljni i segmentom od 38 minuta u kojem smo kontrolisali utakmicu. Ekipa Ljubovije ima svoju tradiciju i trenersku školu. Uspeli su da se vrate u igru i na kraju da i dobiju. Čestitke domaćinu ali i svojim devojkama na odličnoj igri i borbi. Nastavljamo dalje.
Bojana Živković, Čestitke domaćoj ekipi na pobedi ali i čestitke ekipi Vojvodine. Imale smo dug put do ovde i to je malo uticalo na našu igru. Sledeći put će biti bolje.

 

More in Aktuelno