2.ŽLS

2.ŽLS, Mileševka – Srbobran, 102:56

2.ŽLS, Mileševka – Srbobran, 102:56

Pobeda prijepoljskih košarkašica nad ekipom Srbobrana ni jednog momenta nije dolazila u pitanje, pogotovo ako se ima u vidu da je ekipa iz srca Vojvodine u Prijepolje doputovala sa gotovo kompletnom kadetskom ekipom, bez nekoliko standardnih prvotimki i članica startne petorke. Sve igračice i jednog i drugog tima su dobile priliku da igraju a sama utakmica je odigrana u prijateljskoj atmosferi.Kod domaće ekipe istakla se Anela Polovina sjajnim poenterskim učinkom i neverovatnim procentom šuta za 2 poena gde je imala 100% učinak, od 14 pokušaja-14 uspešnih!, imala je i 8 skokova i 5 asistencija za ukupan indeks korisnosti 44. Kod gostujuće ekipe istakla se Mirjana Zorić koja je postigla 11 poena i imala 6 skokova i 3 asistencije.
Nada Cmiljanović-Žunić, Čestitke svim učesnicama večerašnje utakmice na fer i korektnom ponašanju. Ekipi Srbobrana želim puno sreće i dobrog zdravlja u nastavku sezone, mojoj ekipi takođe, pre svega dobro zdravlje.
Anela Polovina, Maksimalno skoncentrisano ušli smo od samog starta utakmice i iz minuta u minut uvećavali prednost. Kolektivna igra i puno lepih poteza od cele ekipe doprineli su da i krajnji rezultat bude na zavidnom nivou. Čestitke ekipi Srbobrana koje su došle u oslabljenom sastavu i želim im puno sreće u nastavku sezone. Nas već u sredu očekuje vrlo bitan meč u Bačkoj Topoli i odmah se okrećemo ka njima.
Slobodan Subić, Čestitam ekipi Mileševke na zasluženoj pobedi. Mi nismo imali dovoljno spremnih i oporavljenih igračica da pružimo ozbiljniji otpor ekipi Mileševke.
Mirjana Zorić, Čestitam protivnicama na pobedi i fer i korektnoj igri.

 

More in 2.ŽLS