Aktuelno

TRIGLAV ŽKLS, Ljubovija – Art Basket, 59:75

TRIGLAV ŽKLS, Ljubovija – Art Basket, 59:75

Fer i korektna igra koja je u potpunosti pripala gostujućij ekipi.
Vasić Nebojša, Ćestitam devojkama KK Art Basket na pobedi. Pobeda je zaslužena, bolja ekipa, sve vreme su pokazale ulogu favorita. Moje devojke i ja smo se oprostili od učešća u ŽKLS. Zadovoljan sam i nisam zadovoljan. Očekivali smo da se plasiramo među osam najboljih ekipa. To se nije desilo. Kada je sreća bila na našoj strani to je bilo uredu, kada nije, to je presudilo. Mi smo ovim porazom završili takmičenje na desetom mestu. Drago mi je da su sve naše devojke prošle bez ikakvih povreda. U celoj priči svi smo napredovali, one kao igrči, uprava, tehnička podrška a i ja kao trener.
Nemanja Ćulafić, Zahvaljujem se protivničkoj ekipi na fer i korektnoj igri i kako su nas prihvatili. Sve je bilo uredu. Srećni smo što regularni deo sezone završavamo pobedom. Obezbedili smo drugo mesto. Sada sledi priprema za završni turnir.
Vanja Radovanov, Pre svega da pohvalim protivničku ekipu za dobru igru i borbu. Takođe moram da pohvalim moje devojke koje su se borile do kraja. Bilo je teško gostovanje ali smo se izborile.

More in Aktuelno