Aktuelno

TRIGLAV ŽKLS, Kraljevo – Art Basket, 60:65

TRIGLAV ŽKLS, Kraljevo – Art Basket, 60:65

Prava prvenstvena utakmica u kojoj je domaća ekipa pružila žestok otpor favorizovanim gošćama.U prvom poluvremenu gošće su držale sve u svojim rukama da bi domaće igračice nošene publikom zaigrale mnogo bolje u drugom delu utakmice ali to nije pomoglo da se stigne prednost iz prvog dela.
Dragana Gobeljić, Čestitam ekipi Art Basketa na pobedi. Moje devojke su dobro odigrale drugo poluvreme i to treba da nam bude pokazatelj kako trebamo da u budućnosti igramo. Kolektivno, da se bodre ,ginu za svaku loptu. Nemam šta da zamerim devojkama i mislim da je ovo put na kome ćemo da budemo sve bolje i bolje.
Mina Petronijević, Prvo da čestitam ekipi Art Basketa na pobedi i fer i korektnoj igri.Bilo je dosta grešaka u prvom poluvremenu ali smo se u drugom vratili. Trebalo bi da još našem timskom radu i bićemo sve bolji u narednim utakmicama.
Nikola Čolić, Jako teška utakmica.Iskreno očekivao sam da će da bude ovako pogotovu posle derbija sa Crvenom Zvezdom.Generalno je posle tog meča došlo do emotivnog pražnjenja igračica.Mi ovu ligu ne igramo u punom sastavu.Eto videli ste i sami koliko ima uspona toliko i padova u igri i na tome moramo da radimo u budućnosti.Čestitam ekipi Kraljeva na fer i sportskoj borbi.
Valentina Zarić, Na početku smo odigrale baš dobro ali kako je meč odmicao padala nam je koncentracija i energija ali najbitnije je da smo pobedile.Čestitam ekipi Kraljeva na odličnoj utakmici.

More in Aktuelno