Aktuelno

TRIGLAV ŽKLS, Ivanjica – Crvena zvezda KOMBANK, 57:83

TRIGLAV ŽKLS, Ivanjica – Crvena zvezda KOMBANK, 57:83

Trener OKK Ivanjica, Ova utakmica imala je dosta oscilacija što se tiče mojih igračica, ali razumem tu činjenicu jer imam već tri igračice povređene, ali ipak smo izdržali da budemo egal u prvom poluvremenu, faktički na dve lopte. Kako je počela treća četvrtina , umor, povrede, kao I uvek neprijatelj najveći I tu smo posustali. U četvrtoj smo se vratili malo rezultatski I bar malo u utakmicu I smanjili razliku. Čestitao bih protivniku na pobedi, koji su izuzetno dobra ekipa I ne bi bili prvi na tabeli da nisu ovakvi kakvi jesu. Čestitao bih I mojim igračicama na fer I izetno jakoj borbi.
Kostić Z., Želela bih da se zahvalim protivniku na fer I korektnoj igri , takođe I pobedi u ovom meču. Treća četvrtina kao I obično nije bila naša , sami sebi smo bili neprijatelj. Dali smo im veliku prednost koju nismo mogli da stignemo.
Trener KKŽ Crvena Zvezda KOMBANK, Čestitao bi ekipi Ivanjice na fer utakmici. Do samog kraja su se borile I pokušale da daju svoj maksimum, što ne bi mogao da kažem I za svoju ekipu, ali opet, pobeda je pobeda. Par talentovanih igračica u ekipi Ivanjice I stvarno treba Ivanjičani da budu ponosi na njih.
Zečević D., Ušle smo vrlo fokusirano u utakmicu I mislim da je sve vreme atmosfera bila odlična. Ekipa iz Ivanjice je izuzetno dobra ekipa I zbog te činjenice prvo poluvreme smo morale mnogo da se namučimo, ali na kraju je ispalo kako treba.

More in Aktuelno