2.MLS

2MLS, Mladost SP – Fair Play, 82:70

2MLS, Mladost SP – Fair Play, 82:70

Košarkaši Mladosti su u 19. kolu Druge lige Srbije ostvarili još jednu pobedu na domaćem terenu. Oni su savladali ekipu Fer Pleja iz Niša rezultatom 82:70 (27:20, 24:11, 16:16,15:23). Trener MIlan Bogojević je mogao da bude zadovoljan igrom svojih pulena, koji su držali utakmicu u svojim rukama do poslednje četvrtine, kada je došlo do opuštanja što je dovelo do toga da nišlije ublaže poraz i smanje razliku koja je u jednom trenutku bila i 26 poena u korist Mladosti. Njefikasniji kod Mladosti su bili Trajković sa 21 i Vuletić sa 20 poena, potom slede Ilić sa 14 i Žigon sa 12 poena, u listu strelaca su se upisali i Paunović sa 6, Vejnović sa 5 i Todorović i Stanisavljević sa po 2 poena. Kod Fer Pleja treba pohvaliti Stojanovića, Tešanovića i Lukovića.
Milovan Bogojević, trener ekipe Mladost SP: Ostvarili smo važnu pobedu. Imali smo kontrolu u nejvećem delu meča. Opuštanje u poslednjem periodu ipak nije dovordlo pobedu u pitanje. Čestitam ekipi Fair Play na korektrnoj igri.
Dušan Vuletić, igrač ekipe Mladost SP: Važno je da smo dobili utakmicu.Teško je bilo, bez obzira na 12 poena razlike. Uspeli smo da igramo agresivno odžrimo koncentaciju do samog kraja. Čestitam gostima na fer igri.
Saša Jović, trener ekipe Fair Play: Mladost je bila bolja tokom cele utakmice i čestitam im. Mi nismo imali šanse protiv raspoleženih domaćih igrača. Palančanima želim puno sreće u nastavku prvenstva.
Miloš Stojanović, igrač ekipe Fair Play: Čestitam ekipi Mladosti na dobroj igri i pobedi. Mi smo uspeli da se trgnemo u drugom delu meča , ali nedovoljno za preokret.

More in 2.MLS