Aktuelno

TRIGLAV ŽKLS, Duga – Partizan 1953, 64:56

TRIGLAV ŽKLS, Duga – Partizan 1953, 64:56

Od samog starta utakmice, domaća ekipa je nametnula svoj ritam igre i na krilima maestralne Matić održavala rano stečenu prednost sve do odlaska na veliki odmor. Početkom treće četvrtine, „Duga“ stiče i dvocifrenu prednost, koju je uz mali pad koncentracije u finišu meča uspela da zadrži do kraja. Najistaknutiji pojedinac meča bila je Anđela Matić sa 36 postignutih poena. Gluvić je postigla 8 poena (7 skokova, 2 asistencije, 2 osvojene lopte), Marković 7 (5 skokova, 1 asistencija, 4 osvojene lopte), a Prodanović 6 (4 skoka, 1 osvojena lopta). U timu iz Beograda Miljević je bila najefikasnija sa 15 poena (2 skoka, 3 osvojene lopte, 1 blokada). Po 9 poena su postigle Drča (4 skoka, 1 osvojena lopta), Veselinović (3 skoka, 3 asistencije, 2 osvojene lopte) i Stevović (1 asistencija).
Renata Stepanović, ŽKK „Duga“, Čestitam mojim igračicama na ovoj za nas velikoj pobedi. Teško je reći bilo šta, osim da će ovo biti veliki podstrek za dalji rad i napredak. Pokazali smo da možemo da se nosimo i sa najboljima.
Anđela Matić, ŽKK „Duga“, Čestitam mojim saigračicama na pobedi, mislim da smo zasluženo slavile. Čestitke i našim protivnicama iz Beograda, zaista su pružile odličan otpor danas. Puno sreće u nastavku sezone.

More in Aktuelno