Aktuelno

TRIGLAV ŽKLS, Duga – Partizan 1953, 45:73

TRIGLAV ŽKLS, Duga – Partizan 1953, 45:73

Gostujuća ekipa je u ovu utakmica ušla sa epitetom velikog favorita, što je potvrdio i krajnji rezultat. U prvom poluvremenu, kao i do sredine treće četvrtine, domaće igračice pružile su odličan otpor u ovom trenutku kvalitetnijem i fizički nadmoćnijem protivniku. Ipak, sredinom treće četvrtine, desio se očekivani pad u igri „Duge“, što je jako talentovana ekipa aktuelnog šampiona države znalački iskoristila i utakmicu rutinski privela kraju.
Renata Stepanović, ŽKK Duga, Smatram da su ovakve utakmice jedno veliko zadovoljstvo za sve nas u klubu, a posebno za moj mladi tim. Sigurna sam da će ova utakmica biti samo dodatni motiv za nas da treniramo još jače i pokušamo da dostignemo nivo igre najboljih ekipa u ovoj ligi. Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi i želim im puno uspeha u daljem takmičenju.
Anđela Matić, ŽKK Duga, Borile smo se, dale sve od sebe, ali je danas Partizan bio bolji. Čestitam im na tome, a mi nastavljamo da vredno radimo i trudimo se da postignemo što bolje rezultate u ovoj ligi.
Svetlana Mitrović, KŽK Partizan 1953, Ekipa Duge ima mlade i talentovane igračice, željne košarke, što su i pokazale u prvom poluvremenu. Čestitam mojim devojkama na pobedi, dobrom pristupu, ozbiljnosti i zalaganju.
Nina Samardžić, KŽK Partizan 1953, Uz dobru odbranu uspele smo da napravimo prednost i pobedimo. Čestitam protivničkoj ekipi na fer plej igri.

More in Aktuelno