Aktuelno

TRIGLAV ŽKLS, Duga – Paraćin, 66:43

TRIGLAV ŽKLS, Duga – Paraćin, 66:43

Košarkašice Duge iz Šapca zabeležile su petu pobedu u prvenstvu kadetkinja. Šapčanke su na svom parketu u 10. kolu savladale Paraćin rezultatom 66:43 (15:6, 23:7, 18:16, 10:14). Paraćinke su ostale na jednom trijumfu. Aleksandra Đukanović (10 skokova) i Jovana Milinković (9 skokova) su zabeležile po 14 poena. Poen manje su postigle Anđela Matić (11 skokova, 6 asistencija) i Ivana Bijić (8 skokova). U ekipi Paraćina najefikasnije su bile Nikoleta Marjanović sa 13 poena i Tamara Miljković sa 12, dok su po 9 postigle Anđela Petrović i Milica Miljković (9 skokova). Duga u narednom kolu gostuje Crvenoj zvezdi, a Paraćin dočekuje Student.
Renata Stepanović, ŽKK Duga, Danas smo pokazali izuzetnu borbenost i motivisanost, što me posebno raduje. Uspeli smo da ispravimo greške iz prethodnih utakmice i zabeležimo trijumf nakon niza od 4 poraza. Čestitam protivniku na fer igri, delovale su malo uplašeno, smatram da nas u Paraćinu očekuje mnogo teži meč.
Anđela Matić, ŽKK Duga, Čestitam protivniku na borbi i igri koju su prikazale, a svojim drugaricama na pobedi. Idemo dalje, čeka nas poslednje kolo protiv Crvene zvezde, nadam se da možemo da odigramo na istom ovom nivou.

More in Aktuelno