2.MLS

2MLS, Zemun Fitofarmacija – Zdravlje Leskovac, 90:74

2MLS, Zemun Fitofarmacija – Zdravlje Leskovac, 90:74

Verovatno niko od ljubitelja košarke nije očekivao ovakav razvoj situacije u Hali Pinki , gde se pre svega očekivala uzbudljiva i neizvesna utakmica, ali Zemunci su fenomenalno odigrali svih 40 minuta i odličnoj ekipi iz Leskovca nisu ostavili nikakvu šansu za preokret posle lošeg starta. Od samog starta domaći su pre svega odličnom odbranom napravili dvocifrenu prednost i uspešno je održavali do kraja poluvremena. Iako se očekivao odgovor posle odmora gostiju iz Leskovca koji imaju sjajnu ekipu , do toga nije došlo pre svega zbog sjajne igre Zemunaca u 3 deonici koja je i definitivno odlučila pobednika. Odsustvo vodećih igrača Zemuna Šepe i Draškovića sjajno su iskoristili juniori Antić,Pavelić i Radulović koji su odigrali odlično , ekipu je predvodili sjajni Todorić sa 29 poena ,Vukojičić sa 18 poena i Roknić sa 10 poena. U ekipi Zdravlja bolji od ostalih bili su Čvorović , Andrejević i Ljubenković.
STEFANOVIĆ NENAD, Velika pobeda za nas , ovakve pobede vrede duplo. Sve čestitke mojim momcima , ovo je prva utakmica u sezoni u kojoj smo 35 minuta igrali igrali savršenu košarku i uz neke manje propuste ispoštovali sve dogovore vezane za pripremu utakmice. Ekipa Zdravlja je izuzetno kvalitetna , ozbiljna , dobro organizovana , bili smo svesni da će možda malo mekše da uđu u utakmicu , što zbog kup utakmice u utorak , što zbog odlaska Filipa Šepe iz naše ekipe i to smo iskoristili.Sada je potrebno da vežemo dve dobre utakmice prvi put u sezoni , tako da se okrećemo bez mnogo slavlja duelu sa Planom koji je za nas izuzetno važan. Velika zahvalnost publici i poziv da nas podrže u kup utakmici sa Konstantinom u utorak u Pinkiju.
TODORIĆ MATEJA, Zahvalio bi se ljudima koji su došli da nas podrže .Čestitao bih protivniku na fer i poštenoj igri.Utakmica je bila teška ali smo uspeli da ostvarimo važnu pobedu.
DIMITRIJEVIĆ MARKO, Nije nas iznenadila agresivna igra ekipe Zemuna , pripremali smo se za to , ali mislim da su moji igrači malo potcenjivački ušli u ovaj meč . Pogled na tabeli uopšte ne oidslikava kvalitet Zemuna , Zemun je jako dobra ekipa koja je izgubila 5-6 utakmica od 2-5 razlike nesrećno .Znali smo da nas čeka teška utakmica , nismo zaista imali šansu da dobijemo mnogo su bili bolji .Loše smo napadali na zonu , imali puno otvorenih i promašenih šuteva za 3 poena i mislim da je ovu utakmicu ipak presudila veća želja igrača Zemuna.
ČVOROVIĆ NIKOLA, Odlično pripremljena utakmica od strane Zemuna , znali smo da neće da bude lako , ali baš ovako da bude nismo očekivali .Svaka čast Zemunu za skauting i pripremu utakmice.

More in 2.MLS