Aktuelno

TRIGLAV ŽKLS, ČA Basket – SPD Radnički d.o.o., 88:48

TRIGLAV ŽKLS, ČA Basket – SPD Radnički d.o.o., 88:48

I jedna i druga ekipa su oprezno ušle u utakmicu sa dosta početničkih grešaka domaća ekipa je prednjačila u izgubljenim loptama ,čak 7 u prvoj četvrtini,da bi rezultatski domaći tim u trećoj četvrtini sa tri uzastopne trojke ,Rajović i Ristanović i rešila praktično pobednika.
Goran Denić, Čestitke mojim igračicama na pobedi i gostujućoj ekipi na fer i korektnoj igri. I jedna i druga ekipa su oprezno počele utakmicu ali kako je vreme odmicalo domaće igračice su preuzimale inicijativu i u trećoj četvrtini prelomile utakmicu pre svega šutevima sa distance. Poželeo bih sreću i jednoj i drugoj ekipi u nastavku takmičenja.
Marta Rajović, Bilo je dobrih i loših momenata na utakmici,borile smo se koliko smo mogle, čestitam protivniku na fer i korektnoj igri i nadam se da će i jedna i druga ekipa,kako takmičenje bude odmicalo biti sve bolje i bolje.
Zečević Branko, Utakmica je bila fer i korektna,čestitam domaćinu na zasluženoj pobedi.Mi smo imali velike probleme sa povredama, ali iz ove utakmice ćemo izvući pouke i nadam se boljim igrama kada ekipa bude kompletna.
Marta Filipović, Naša ekipa je ovu utakmicu odigrala nekompletna , bez obzira na tu činjenicu to ne opravdava našu lošu igru, jednostavno nije bio naš dan na terenu, omašile smo dosta otvorenih šuteva i zicera, na tom segmentu bi trebali dosta više da radimo.Čestitamo protivničkoj ekipi na fer i korektnoj igri i na pobedi.

More in Aktuelno