Aktuelno

TRIGLAV KLS, SPD Radnički – Futog NS Basket 07, 82:67

TRIGLAV KLS, SPD Radnički – Futog NS Basket 07, 82:67

Utakmica je protekla u fer i korektnoj igri obe ekipe. Zaslužena pobeda domaće ekipe SPD RADNIČKI D.O.O.
Brajković Darko, Najbitnije da smo dobili utakmicu na kraju. Nismo ušli dobro u meč, nismo odradili stvari koje smo se dogovarali. Mislim da ćemo da izdjemo pametniji iz svega ovoga. Čestitao bih protivničkoj ekipi na dobroj igri.
Denović Novak, Nismo baš najbolje odigrali utakmicu, ipak smo dobili. Čestitam ekipi iz Novog Sada na dobroj igri. Nadamo se još boljoj igri u narednim kolima.
Čubrilo Željko, Utakmica ko utakmica, ja danas ko trener koji inače ne vodim zadovoljan sam. Na neke dečije greške, ne mogu da kažem da smo izgubili utakmicu, ali smo izgubili sa velikom razlikom. Borbenost dece na dobrom nivou. Organizatoru se zahvaljujem na fer i korektnom prijemu i igri. Nadamo se da će deca kroz ove igre sazreti i dati svoje bolje ja u narednim kolima.
Milosavljević Uglješa, Dobra utakmica, bila je neizvesna na početku, kasnije je njihov skok presudio. Nismo bili dovoljno dobri u odbrani i nismo znali da rešimo presing. Ovo je prva utakmica i relativno nova ekipa, valjda ćemo učiti iz utakmice u utakmicu.

More in Aktuelno