Aktuelno

TRIGLAV ŽKLS, ČA Basket – Radivoj Korać, 51:86

TRIGLAV ŽKLS, ČA Basket – Radivoj Korać, 51:86

Od samog početka utakmice , ekipa Radivoj Koraća nije želela da dozvoli bilo kakvo iznenađenje,i predvođena Minom Anđelković,Nevenom Rosić i Anom Tasić već u prvoj četvrtini pravi osetnu razliku (13:30) i do kraja utakmice održava visoku rezultatsku razliku. Domaće igračice preko raspoložene Tripković i Dopuđe pokušavaju da pariraju ,ali izuzetno kvalitetne gošće dominiraju u svim segmentima košarke.
Goran Denić, Sve čestitke ekipi Koraća na prikazanoj igri. Sa velikim respektom prema protivniku smo ušli u utakmicu , što je izazvalo dosta početničkih grešaka ,naročito u prvoj četvrtini igre. Deficit u visini je takođe pravio razliku u korist protivnika. Bez obzira na sve, mislim da smo pružili dostojan otpor i ja čestitam mojim igračicama na uloženom trudu , a ekipi Koraća da ostvari svoj cilј ove sezone.
Sonja Dopuđa, Čestitam ekipi Radivoja Koraća na pobedi , ovo je prva utakmica pred našom publikom , pa smo ušli malo nervozno u utakmicu , na početku smo izgubili neke lopte i tu se stvorila razlika, ali posle smo polako krenuli da igramo ,i parirali koliko toliko do kraja utakmice nadmoćnijoj ekipi Koraća.
Nenad Marković, Dobro smo otvorili utakmicu, nametnuli svoj ritam koji smo uspeli da držimo do kraja. Zadovolјan sam odnosom svih igrača,što je i cilј , da svih 12 budu glavom na utakmici ,da ritam ostaje isti. U prvom kolu smo imali neverovatnu energiju i koncentraciju,i to je prva stvar na kojoj radimo , da mora da bude prisutna na svakom meču. Ekipi Ča Basketa želim puno uspeha u nastavku sezone.
Jovana Boričić, Drago mi je što smo gostovali u ovoj hali, što smo zabeležili još jednu pobedu. Moja ekipa je dala sve od sebe i što smo energijom uspeli da ostvarimo ovaj rezultat.

More in Aktuelno