Aktuelno

TRIGLAV KLS, Zemun – Partizan, 59:82

TRIGLAV KLS, Zemun – Partizan, 59:82

Tokom prvog poluvremena vodila se izjednaćena borba u kojoj su se ekipe smenjivale u vodstvu , da bi ekipa Partizana uspela da pred kraj prvog dela napravi osetniju prednost I na veliki odmor ode sa prednošću od 36-44. Očekivali smo u nastavku neizvestan meč jer su domaći igrači igrali odlično u prvom delu , ali utakmica je definitivno rešena u trećem kvartalu kada su gosti sjajno odigrali u odbrani I tu četvrtinu dobili rezultatom 9-26 . U četvrtoj ćetvrtini Zemunci su uspeli da pruže bolji otpor Partizanu I da je dobiju rezultatom 14-12 ali gosti odnose zasluženo pobedu rezultatom 59-82. Kod domaće ekipe dobri su bili Spasojević sa 11 poena I indeksom 20i Ivanović koji je postigao 15 poena I imao index 15. Kod Partizana bolji od ostalih su bili Danilović sa 12 poena I indexom 22, Mirković sa indexom 21 u Gujaničić I karišik sa indexima 15.
Dragoslav Tančić, Čestitam ekipi Partizana na zasluženoj pobedi .Imali smo dobri delova utakmice ali to nije dovoljno da se iznenadi ovako kvalitetan protivnik.
Spasojević Igor, Loše smo odigrali treću ćetvrtinu i to nas je koštalo ubedljivog poraza iako smo u dobrom delu utakmice igrali dobro. Čestitam Partizanu na pobedi fer i korektnoj igri.
Bojan Simanić, Loše smo odigrali prvo poluvreme , ali smo odličnom igrom u trećoj deonici napravili veliku prednost koju smo održali do kraja utakmice. Čestitam mojim igračima i Zemunu na fer igri.
Uroš Danilović, Čestitam mojim saih+gračima na pobedi I Zemunu na fer I poštenoj igri. Odigrali smo dobro u važnom momentu utakmice I napravili dvocifrenu prednost koju domaćini nisu mogli da stignu.

More in Aktuelno