2.MLS

2.MLS, Beko – Bor RTB, 93:94

2.MLS, Beko – Bor RTB, 93:94

Prava sportska drama odigrala se u nedelju popodne u Padinskoj Skeli. Prva i treća četvrtina pripale su domaćoj ekipi dok su ostalim delom utakmice vladali gosti. Dva puta su domaćini ostvarivali dvocifrenu prednost koju su gosti uspevali da sustignu, čak i da prevedu rezultat u svoju korist. Po isteku regularnog dela utakmice semafor je pokazivao nerešen rezultat 86:86. Pobednik je rešen u prvom produžetku sa samo poenom razlike 07:08. Imali su domaćini u 33. minutu 78:65, imali su i početnom poslednjeg minuta produžetka +5 (92:87), imali su domaći igrači i 2.5 minuta produžetka bez postignutog poena… Utakmica je rešena trojkom gostiju u poslednjim sekundama meča.
Trener Bor-a, Čestitao bi prvo svojim igračima na pobedi i velikoj borbi koju su danas pružili i verovatno neočekivana pobeda za sve. Mi smo ekipa iz donjeg doma koja ima samo 4 pobede, ovo nam je peta, ali stvarno su momci danas dali sve od sebe. Više puta smo se vratili u život.
Ekipa Beka je jedna odlična ekipa sa vrhunskim pojedincem kao što je Balmazović. Tri puta su pravili 12, možda i 15 razlike, mi smo se vraćali i na kraju pobedili. Takođe ne bi bilo nezasluženo ni da je Beko dobio ali mi smo samo imali više sreće na kraju.
Miletić A., Pre svega bih želeo da čestitam ekipi Beka na jako, jako dobroj utakmici. Meni je ovo bila veoma bitna utakmica jer se selim iz Bora i neću više nastupati za njih i onda mi je bilo veoma bitno da dobijemo. I da je pobedila ekipa Beka ne bi bilo nezasluženo. Mi smo se u dva navrata vratili sa minus 12 i eto na kraju je ta sreća rešila u našu korist.

More in 2.MLS