Aktuelno

TRIGLAV KLS, Zemun – Niš, 97:76

TRIGLAV KLS, Zemun – Niš, 97:76

Od samog starta ekipa Zemuna uspela jeda napravi dvocifrenu prednost pre svega dobrom odbranom i I brzim kontrama tako da se može reći I da je prva četvrtina odlućila pobednika . Sigurni su bili Zemunci I u šutu koji ih je služio za razliku od ranijih utakmica. Tokom druge četvrtine povečali su svoju prednost na poluvremenu na 47-30. Treća četvrtina nastavljena je u dobroj igri domaćina koji dolazi do najveće prednosti na utakmici 60-34 I kad su svi očekivali rutinsko privođenje meča kraju gosti iz Niša su se razgoropadili zaigrali sjajno u odbrani , napravili veliku seriju 25-5 I uspeli da priđu na 65-55. Međutim vratila se ekipa Zemuna u svoj ritam u poslednjoj četvrtini I jako brzo otišla na +19 koju je uspela da zadrži za konačnih 96-75. Kod domaćina istakli su se Jovanović sa 19 poena I indeksom 28, Ivanović sa 21 poenom I Stojčinović sa 15 poena. Kod gostiju sjajan je bio Đurić sa 22 poena a odlično su ga pratili Stojiljković sa 15 I Kačar sa 12 poena.
Dragoslav Tančić, Dobra utakmica za moju ekipu , bilo je padova u igri ali uspeli smo na kraju da pobedimo i to je najvažnije u ovom trenutku. Zahvaljujem se ekipi Niša na fer i korektnoj igri.
Jovanović Đorđe, Čestitam ekipi Niša na fer igri , konačno smo pobedili iako dobro igramo u poslednje vreme pobede su nam izmicale ali danas smo uspeli da mi ostvarimo važnu pobedu.
Dino Olenik, Loše smo odigrali prvo poluvreme , Zemun je napravio veliku prednost , trgli smo se u drugom poluvremenu imali dobrih 5 minuta ali nedovoljno za nešto ozbiljnije. Čestitam ekipi Zemuna.
Vuk Đurić, Baš smo lose odigrali početak meča koji I presudio pobednika. Čestitam Zemunu na fer I korektnoj igri.

More in Aktuelno