Aktuelno

TRIGLAV KLS, Zemun – Joker, 77:63

TRIGLAV KLS, Zemun – Joker, 77:63

Ulogu favorita u ovoj utakmici poneli su gosti iz Sombora ali Zemunci su uspeli da odigraju odlično I iznenade. U prvoj četvrtini gosti su pokazali svoj kvalite I zasluženo je dobili 17-26. Za Zemun I utakmicu može se reći da je bila odlučujuća druga četvrtina koju je Zemun dobrom odbranom pre svega dobio sa 25-8 I na poluvreme se otišlo rezultatom 42-34. U trećoj deonici gosti su uspevali da smanje prednost I da u zadnju četvrtinu udju sa zaostatkom od 4 poena. Tada se u Zemunu razigrao Sergej Vujčić koji je I bio najbolji akter utakmice I Zemun odlazi do dvocifrene prednosti koju uspeva da zadrži do kraja utakmice I za konačnih 77-63. U Zemunu pored Vujčića sa 23 poena istakli su se I Stojčinović sa 13, I Krunić sa 11 poena . Kod gostiju bolji od ostalih bili su odlični Bojbaša sa 22 poena I Šaulić sa 8 I kovačević sa 7 poena.
Dragoslav Tančić, Mojoj ekipi na odličnoj igri. Pobedili smo favorizovanog protivnika i nažalost tek pred kraj lige poćinjemo da pokazujemo svoj kvalitet. ZAHVALJUJEM Jokeru na fer i korektnoj igri.
Sergej Vujčić, Ćestitam mojim saigraćima na dobroj utakmici i zasluženoj pobedi.Protivniku želim sve najbolje u nastavku lige i na finalnom turniru.
Bojana Marić, Ćestitam Zemunu na zasluženoj pobedi . odigrali smo jako loše i moramo se brzo trgnuti jer nam dolaze jako važne utakmice.
Bojbaša Ognjen, Jako lose smo odigrali , dozvolili protivniku da našim greškama napravi veću prednost koju nismo mogli da stignemo. Ćestitam Zemunu na fer I korektnoj igri.

More in Aktuelno