Aktuelno

TRIGLAV KLS, Mladost – Vojvodina mts, 91:74

TRIGLAV KLS, Mladost – Vojvodina mts, 91:74

Izuzetno motivisano,borbeno i agresivno su igrači domaće ekipe ušli u utakmicu sa Vojvodinom,diktirali visok ritam igre,pretrčali su i nadskočili gostujuće igrače. Gosti su bili oslabljeni neiganjem ponajboljeg igrača, ali to svakako ne umanjuje odličnu igru i pobedu domaće ekipe, koja je danas imala veliki broj raspoloženih igrača.Dobra utakmica odgrana je u lepom košarkaškom ambijentu uz korektno ponašanje bučnih navijača domaće ekipe.
Šušić Mihailo, KK Mladost, Od prvog trenutka utakmice ušli smo ozbiljno i držali taj ritam do kraja.Imali smo dosta raspoloženih igrača i uspeli da podelimo minutažu.Čekaju nas još dve teške utakmice i posle toga slede pripreme za finalni turnir Triglav KLS.
Zekavica Bogdan, KK Mladost, Bili smo nezadovoqni ishodom utakmice u Somboru i sa mnogo motiva smo ušli u utakmicu sa Vojvodinom.Odigrali smo dosta dobro i zasluženo pobedili.
Čolić Aleksandar, KK Vojvodina MTS, Zaslužena pobeda ekipe Mladosti, bili su bolji tim celim tokom meča.Nismo imali dovoljno energije, protivnik nas je pretrčao i nadskočio.Želim im mnogo sreće u nastavku sezone.
Cimbaljević Ivan, KK Vojvodina MTS, Nismo odigrali dobro utakmicu, falilo nam je agresivnosti i energije. Nadamo se da ćemo se podići i odigrati mnogo bolje u sledećem meču.

More in Aktuelno