Aktuelno

TRIGLAV KLS, Zemun Fitofarmacija – Sloboda, 85:68

TRIGLAV KLS, Zemun Fitofarmacija – Sloboda, 85:68

Gosti su odlično otvorili utakmicu i pružili odličan otpor favorizovanim Zemuncima , koji su upisali pobedu i pre početka utakmice . gosti zasluženo dobijaju prvu deonicu 16-19. U drugoj četvrtini domaći uspevaju da dođu do svoje igre tek od 15 minuta gde prave seriju od 11-3 i na odmor odlaze sa rezultatom 41-37. utakmica je odlučena u poslednjoj četvrtini koju je Zemun dobio 24-11 za konačnih 85-68. U ekipi iz Užica istakli su se Anđić, Aksentijević i Alajbegović , a kod Zemunaca Božić, Vidačić, Obradović i Đinović.
PERUNIČIĆ DARKO, Pre svega čestitam gostima na odličnoj partiji , igrali su sa puno energije i namučili nas u veoma važnoj utakmici za nas. Nadam se da nam se ovako loša igra više neće ponavljati , ukoliko želimo plasman među 8 ekipa. Još jednom čestitke gostima na prikazanoj igri i ponašanju i želim im sve najbolje u nastavku lige.
BOŽIĆ MIHAJLO, Veoma bitna utakmica za nas , odigrali smo jako loše u većem delu utakmice , ali smo u poslednjoj četvrtini podigli nivo igre i prelomili utakmicu. Čestitke ekipi Slobode na odličnoj igri i fer i korektnom ponašanju.
KNEŽEVIĆ BRANKO, Čestitam ekipi Zemuna na potpuno zasluženoj pobedi . Utakmica je bila poprilično izjednačena prve 3 četvrtine . Mi smo 4 četvrtinu iz nekog razloga pali , Zemun je odigrao bolje , koncentrisanije i za nijansu agresivnije , imali smo celu problem sa njihovom tranzicijom i na kraju to je bio ključ utakmice.
ANĐIĆ LUKA, Prvo da čestitam ekipi Zemuna , dobro odigrana utakmica . Imali smo tu neku prednost neko vreme , ali posle toga smo pali i oni su napravili preokret i napravili veliku prednost. zahvaljujem se ekipi Zemuna na super odigranoj utakmici.

More in Aktuelno