Aktuelno

RODA JLS, Dynamic Vip Pay – Mladost, 81:62

RODA JLS, Dynamic Vip Pay – Mladost, 81:62

MATIJA DRAGIĆEVIĆ KK MLADOST ČAČAK: Izgubili smo zasluženo 20 razlike od ekipa Dinamika. Pretrčali su nas, naskočili, bili su bolji u svakom segmentu igre, i držali razliku tokom cele utakmice. Čestitam im na pobedi.
MIHAJLO ŠUŠIĆ TRENER KK MLADOST ČAČAK: Zaslužena pobeda Dinamika, držali su 30 minuta kontrolu nad igrom dok smo se mi držali u prvoj četvrtini. Pokušavali smo da se vratimo međutim u startu je bilo nekih desetak poena razlike i na kraju 19 razlike. Mislim da nam je Dinamik pokazao danas kakva se trenutno košarka igra fizički moćno i mi moramo u tom segmentu mnogo da radimo. Oni su imali 20 skokova više od nas i to je na kraju presudilo. Nemamo mi nešto mnogo razloga da budemo ne zadovoljni, dali smo sve od sebe ali u ovom trenutku sa ovakvom ekipom to nije dovoljno. Čestitam ekipi Dinamika na pobedi, mojim momcima na borbi, suđenje je bilo odlično stvarno nemam nikakvih zamerki.
NIKOLA MARKOVIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY: Pre svega čestitao bih ekipi Mladosti na zaista sjajnoj utakmici i mojim momcima na zasluženoj pobedi. Pribojavali smo se ove utakmice iz više razloga. Prvi je taj što smo imali 2 povređena igrača na poziciji pleja i drugo to što je ekipa Mladosti sjajno igra odlični su u situaciji jedan na jedan gde prave viškove tako da smo morali da se fokusiramo na odbranu a iz te odbrane se otvorilo dosta kontra napada i laganih poena i tu mogu sigurno da budem zadovoljan. Nastavljamo da radimo očekuje nas sad teška utakmica protiv Crvene Zvezde i nadam se da ćemo nastaviti u ovakvom ritmu pre svega sa energijom i iskoristio bih priliku da ovu utakmicu posvetimo našem kapitenu Bogdanu Petroviću koji je doživeo lom ruke i da mu poželimo brz oporavak.
VLADIMIR RADOMIROVIĆ KK DYNAMIC VIP PAY: Čestitam ekipi Mladosti na fer i korektnoj igri i mojoj ekipi na velikom zalaganju i agresivnosti u odbrani kojom smo nadomestili izostanak našeg pleja i kapitena Bogdana Petrovića koji je imao prelom ruke i da mu ovim putem poželim brz oporavak. Želeo bih da nastavimo seriju pobeda i da iz utakmice u utakmicu postanemo bolji igrači.

More in Aktuelno