Aktuelno

TRIGLAV KLS, Zemun – Crvena zvezda, 56:63

TRIGLAV KLS, Zemun – Crvena zvezda, 56:63

Iako je ekipa Crvene Zvezde važila za favorite posle ubedljive pobede u prvom delu lige , danas u Pinkiju su Zemunci pružili dosta jači otpor I zamalo iznenadili Zvezdu. Tokom celog meča vođena je izjednačena borba u kojoj su gosti konstantno imali blagu prednost od par poena . Poluvreme je završeno sa malim brojem poena 28-30 , a isto tako je I bilo u drugom poluvremenu . Možda strelci nisu bili raspoloženi , ali utisak utakmice je da su obe ekipe igrale sa velikom energijom , sjajno u odbrani I publici I ljubiteljima košarke pružili jako zanimljivu košarkašku predstavu. U drugom poluvremenu Zemun je uspeo da povede u 33 minutu 50-47 ali tada su se trgli gosti I preko sjajnog Lučuća napravili seriju 9-1 I do kraja uspeli da sačuvaju prednost za konačnih 56-63. Pored Lučića koji je bio I MVP utakmice sa 24 poena I indeksom 26 istakli su se u Zvezdi I Nedeljković sa 9 I Pavlović sa 14 poena. Kod Zemuna odličan je bio Ivanović sa 15 poena a pratili su ga Krunić sa 14 I Stojčinović sa 10 poena.
Dragoslav Tančić, Oćigledno je da smo podigli nivo igre u ovom delu sezonen. Iz nedelje u nedelju igramo sve bolje , ali danas to nije bilo dovoljno da pobedimo ekipu Zvezde. Imali smo svoje šanse ali smo ih nažalost propustili. Čestitam protivniku na fer i korektnoj igri.
Ivanović Ognjen, Malo nam je falilo da iznenadimo favorizovanog protivnika . neke početničke greške su nas u finišu koštale , idemo dalje i nadamo se boljoj igri. Zahvaljujem se Zvezdi na fer igri.
Majstorović Milan, Dosta teška utakmica , prava prvenstvena . Zadovoljan sam pobedom u ovoj izjednačenoj utakmici . Čestitam Zemunu na igri i fer ponasanju.
Andrej Lučić, Ekipa Zemuna nam je pružila jak otpor , ali smo uspeli da na kraju dođemo do pobede I to je najvažnije . Čestitam mojim igračima na zalaganju a Zemunu sve najbolje u nastavku lige.

More in Aktuelno