Aktuelno

RODA JLS, Sloga – Zemun Borac, 72:65

RODA JLS, Sloga – Zemun Borac, 72:65

U veoma kvalitenoj utakmici 13 kola Roda juniorske lige domaća ekipa Sloge i gosti Zemun Borac borbenošću i zalaganjem pobrali su aplauze kraljevačke publike.Ekipa Sloge brzopletom igrom u napadu nije uspevala da dođe do realizacije napada obzirom da je ekipa gostiju svojom visinom i zonskom odbranom uspešno čuvala svoj koš.Vodili su gosti tokom cele utakmice ali je ekipa Sloge u zadnjoj deonici popravila efikasnost anulirala vođstvo gostiju i sasvim zasluženo beleži još jednu pobedu. U veoma fer i korektnoj igri svojom efikasnošđu istakli su se Veljko Kuvekalović Sloga (20) a u ekipi gostiju Nemanja Arsenović (17).
Mirko Rakić, Jako teška utakmica za nas,imali smo problem da iskontrolišemo ofanzivni skok gostiju.Pribojavao sam se pre početka utakmice tog problema jer je ekipa Zemuna jedna od najviših u ligi.Vodili su tokom celog susreta.Rezultat smo preokrenuli čvrstom igom moje ekipe u odbrani.Ekipi Zemuna želim puno sreće u nastavku takmičenja.
Veljko Kuvekalović, Čestitam ekipi Zemuna na odličnoj igri a mojoj ekipi na zasluženoj pobedi.Borili smo se tokom cele utakmice ali smo u prvom delu loše igrali u napadu,u drugom pluvremenu smo već zrelije odigrali i na kraju zasluženo pobedili.Ekipi Zemuna želim svu sreću u nastavku takmičenja.
Trifunović Pavle, Dosta zahtevna i teška utakmica,raduje veliki broj gledalaca u hali u Kraljevu.Držali smo se do poslednje četvrtine nakon čega smo pali jer smo igrali s skraćenim rotacijom.Okrećemo se novim izazovima.
Nemanja Arsenović, Kao prvo čestitam ekipi Sloge na pobedi.Utakmica je bila neizvesna od samog početka.Imali smo skraćenu rotaciju.Borili smo se ali nas je umor stigao u drgom poluvremenu i,to je presudilo u korist protivničke ekipe.Moramo da treniramo jako i da izađemo jači iz ovog poraza.

More in Aktuelno