Aktuelno

TRIGLAV KLS, Vojvodina mts – Dynamic VIP PAY, 55:76

TRIGLAV KLS, Vojvodina mts – Dynamic VIP PAY, 55:76

U sedmom kolu Triglav kadetske lige Srbije ekipa Vojvodine je na svom terenu izgubila od Dinamika rezulatom 55-76. U prvoj četvrtini viđena je ujednačena utakmica gde ekipa Dinamika odlazi sa blagom prednošću od 2 poena na mali odomor.U drugoj četvrtini gosti prave veliku seriju od 15- 2 i tako stižu na 15 poena prednosti pred početak drugog poluvremena.To su uspeli zahvaljujući ofanzivnom skoku iz kog su imali lake poene.U drugom poluvremenu gosti suvereno čuvaju svoju prednost i postepeno uvećavaju svoju razliku i opravdavaju ulogu favorita u ovoj utakmici.
Najbolji igrač na utakmici bio je igrač Dinamika, Gujić, koji je postigao 25 poena i uz to imao 15 skokova od toga čak 9 ofanzivnih.Kod domaćina istakao se Mantok sa ubačenih 15 poena i 5 asistencija.
Aleksandar Čolić, Zadovoljan sam pristupom i određenim segmentima igre u odbrani, ali da bismo parirali ekipama poput Dinamika, moramo igrati mnogo čvršće i pametnije, ali i pogađati otvorene šuteve. Čestitam protivniku na pobedi i želim im sreću u nastavku sezone.
Ognjen Gujić, Veoma bitna utakmica za nas, pokazali smo i da u gostima možemo da igramo.Lošije smo otvorili utakmicu, ali smo već u drugoj četvrtini napravili ozbiljniju prednost i održavali je do kraja utakmice.

More in Aktuelno