1.ŽLS

1.ŽLS, Kraljevo – Partizan 1953, 76:74

1.ŽLS, Kraljevo – Partizan 1953, 76:74

U već tradicionalno punoj “ kutiji šibica “ događaj za pamćenje.Izuzetna atmosfera,fer i sportsko navijanje kako domaćih tako i gostujućih ( njih oko 250 ) navijača doprinelo je da igračice oba tima pruže svoj maksimum i svojom borbenošću i požrtvovanjem pokažu zašto je ova utakmica ponela epitet derbija kola.Sve vreme je bila rezultatski neizvesna utakmica gde se nijedan rival nije predavao ali je pobeda ipak pripala domaćinu.
Nikola Jovanović, Prvo želim da se zahvalim ovoj divnoj publici koja je sve vreme bila naš šesti igrač.Veoma teška utakmica ,puna neizvesnosti i preokreta.Igrali smo dobro i pokazali da imamo karakter kao ekipa.Pobeda je utoliko veća obzirom da već dugo kuburimo sa povredama i bolešću igračica ali one su večeras svaka od njih dala svoj maksimum i čestitam im na tome.Mi se okrećemo daljem radu i novim utakmicama.Čestitam ekipi Partizana na fer i korektnoj borbi.
Tamara Rajić, Veoma važna pobeda za nas.Hvala publici na podršci i čestitke ekipi Partizana na fer borbi.
Miljana Bojivić, Četitam ekipi Kraljeva na pobedi kao i mojim igračicama na pruženom u ovoj utakmici.Hvala navijačima.
Jovana Boričić, Čestitam ekipi Kraljeva na pobedi. Odlična utakmica i atmosfera.Čestitam i mojim saigračicama na borbenosti i požrtvovanju.

More in 1.ŽLS