Aktuelno

TRIGLAV KLS, Star – Mega Bemax, 71:90

TRIGLAV KLS, Star – Mega Bemax, 71:90

Ekipa MEGA BEMAX-a bolje otvara prvu četvrtinu koju dobija rezultatom 16:22, takođe i u drugoj četvrtini gostujuća ekipa se bolje snalazi u tranziciji iz odbrane u napad i kažnjava ekipu STAR-a lakim poenima iz kontranapada, rezultat na poluvremenu je iznosio 31:44 za ekipu MEGA BEMAX-a . Posle poluvremena ekipa STAR-a agresivnijom igrom smanjuje razliku koja je u jednom momentu iznosula 3 poena za gostujuću ekipu, ali tada gostujuća ekipa pogađa dve vezane trojke na koje domaćini nisu odovorili postizanjem poena i opet gosti povećavaj razliku, u četvrtoj četvrini ekipa MEGA BEMAX-a održava razliku i zasluženo slavi rezultatom 71:90. Ekipa STAR-a pored raspoloženog Dušana Vajagića koji je upisao 19 poena i 11 skokova nije imala ostale raspoložene igrače za preokret i pobedu, dok su u ekipi MEGA BEMAX-a istaknutiji igrači od ostalih bili Oleksandr Kobzystyi 15 poena i 10 skokova Marjanović Dušan. 15 poena i 10 skokova.
Mićo Radanović, Čestitao bi ekipi Mega Bemax-a na zasluženoj pobedi, uspeli smo donekle da pariramo u skoku ekipi koja je fizički mnogo jača od nas. Naša loša selekcija faulova kao i mnogo bolji procenat šuta za tri poena gostujuće ekipe odlučili su pobednika u ovom meču.
Dušan Vajagić, Nosili smo se sa Megom prve tri četvrtine. Rezultat utakmice u trećoj četvrtini bio neizvestan, ali nakon spuštanja na 3 razlike protivnička ekipa se odmakla i od tada ih nismo stigli. Imali smo loš procenat šuta za 3 poena. Odbrana i dalje predstavlja prepreku na putu do pobede. Sve čestitke odličnoj ekipi Mege na pobedi.
Veselin Petrović, Utakmica je bila jako teška, igrali smo protiv jedne dobre borbene i odlično vođene ekipe. Na kraju smo došli do pobede ali još mnogo stvari je ispred nas što moramo da radimo.
Oleksandr Kobzystyi, Ovo nam je prva utakmica na strani, izgledali smo u prvom poluvremenu jako nesigurno ali smo u drugom to popravili i došli do rezultata. Želeo bi čestitati protivničkoj ekipi na jako dobroj utakmici.

More in Aktuelno