Aktuelno

TRIGLAV KLS, Radnički 1950 – Konstantin, 90:67

TRIGLAV KLS, Radnički 1950 – Konstantin, 90:67

Utakmica je protekla u fer i korektnoj igri obe ekipe. Zasluzena pobeda domaće ekipe KK Radnicki 1950.
Bojan Erić, Čestitam domaćinu na pobedi. Izuzetno teška utakmica za nas. Dobro smo se borili celu utakmicu, ali u drugom poluvremenu smo dosta bolju kolektivniju odbranu odigrali, i u napadu dosta smirenije. Spremamo se za dalje izazove i nadamo se dobrom rezultatu.
Danilo Labović, Želeo bih da čestitam svojim saigračima na dobroj utakmici. Takođe da se zahvalim igračima gostujuće ekipe na korektnoj utakmici. Idemo dalje po novu pobedu.
Milan Tubić, Ovo je bila jedna prava takmičarska utakmica. Mislim da je prvo poluvreme bilo baš za uživanje, u drugom poluvremenu smo napravili pad, što ćemo malo više analizirati. Čestitao bih Radničkom na apsolutno zasluženoj pobedi. Bili su bolji rival, pogotovu u tom drugom poluvremenu gde su napravili razliku i želim im sve najboljeu nastavku prvenstva i mislim da će biti dobar rival ostalim ekipama iz lige koje će morati dobro da se namuče da odnesu bodove iz Kragujevca.
Miodrag Davinić, Odigrali smo jako prvo pluvreme, kao i ekipa Radničkog i borili se koliko smo mogli, ali smo u drugom poluvremenu stali napadački, što je domaća ekipa uspela dobro da iskoristi. Čestitam domaćinu na zasluženoj pobedi.

More in Aktuelno