Aktuelno

TRIGLAV KLS, Star – Futog NS Basket 07, 80:54

TRIGLAV KLS, Star – Futog NS Basket 07, 80:54

U okviru zaostale utakmice 10. kola Triglav kadetske lige Srbije odigran je gradski derbi u Novom Sadu između ekipa Stara i Futoga.Pobedu u ovom susretu odnosi ekipa Stara rezultatom 80:54. Posle boljeg otvaranja utakmice ekipe Futoga, ekipa Stara uspeva da svojom agresivnom igrom dođe do vođstva na kraju poluvremena.U drugom poluvremenu domaćini dolaze do svoje prepoznatljive igre koja ih krasi cele godine i uspevaju svojom odbranom da svedu ekipu Futoga na samo 9 poena u trećoj četvrtini.U poslednjoj deonici ekipa Stara je samo uvećavala razliku i tako meč zavšila sa maksimalnih 26 poena prednosti.U ovoj utakmici se najviše istakao kod domaćina Stefan Šapić koji je postigao 15 poena i imao 12 skokova, pratili su ga Ačanski sa 19 poena i Ristić sa 15.Kod gostiju bolji od ostalih bio je Luka Savanović sa 14 poena.
Nikola Dulejan, Čestitao bih ekipu Futoga na fer i korektnoj borbi. Defanzivno smo loše otvorili utakmicu ali već u drugu četvrtinu smo ušli agresivnije i fokusiranije i preokrenuli rezultat u našu korist .Čestitao bih mojim momcima na sjajnoj energiji i pobedi.
Stefan Šapić, Čestitam protivnicima na brobi i fer igri,u trećoj četvrtini smo bili odlični i prelomili smo u našu korist što smo držali do kraja utakmice.
Dimitrije Živković, Posle dobro otvorene utakmice,mekano smo ušli u drugo poluvreme i nismo ispoštovali nijedan dogovor iz svlačionice ,nismo odgovorili na agresivnu igru domaćina i zasluženo izgubili…Okrećemo se treningu i čestitam domaćinu na pobedu.
Luka Savanović, Čestitao bih ekipi Stara na fer i korektnoj igri i pobedi. Mi se okrećemo sledećem rivalu.

More in Aktuelno