1.ŽLS

1.ŽLS, Student – Art Basket, 70:126

1.ŽLS, Student – Art Basket, 70:126

Košarkašice Studenta pretrpele su 16. poraz u Prvoj ligi Srbije. Nišlijke su na svom terenu, u susretu 18. kola, ubedljivo izgubile od beogradskog Art Basketa sa 126:70, po četvrtinama 32:14, 33:11, 24:25, 37:20. Izabranice Zvonimira Stankovića nisu imale snage da pruže ozbiljniji otpor favorizovanom protivniku. Nakon izjedančene borbe na početku utakmice, Beograđanke su krajem prve deonice, serijom 17:0, došle do prve osetnije prednosti (12:28), da bi na veliki odmor otišli sa plus četrdeset (25:65). U nastavku se ništa nije promenilo, gošće su stečenu prednost samo uvećavale i na kraju stigle do ubedljive pobede (70:126).
Zvonimir Stanković, Utakmica je pokazala ogromnu razliku u kvalitetu dva tima. Tu pre svega mislim na obučenost igrača. Mi smo se borili koliko smo mogli. Krajnji rezultat nije baš realan, pre svega zbog problema sa povredama koje imamo. Nama je ovu sezonu obeležio veliki broj pehova, a očigledno će tako biti i na samom kraju.
Milan Vidosavljević, U susret smo ušli maksimalno fokusirani. Želeli smo da svih četrdeset minuta odigramo onako kako treba. Ulazimo u sam finiš sezone i svaka utakmica nam je veoma važna. Zahvalio bih se Studentu na gostoprimstvu i poželeo bih mu sreću u nastavku prvenstva.
Marta Mitrović, Pre svega želim da čestitam protivniku na fer i korektnoj borbi. Mi smo dale sve od sebe i ostvarile zacrtani cilj.

More in 1.ŽLS