Aktuelno

TRIGLAV KLS, SPD Radnički d.o.o. – Star, 99:96

TRIGLAV KLS, SPD Radnički d.o.o. – Star, 99:96

Utakmica je protekla u fer i korektnoj igri obe ekipe. Zaslužena pobeda domaće ekipe SPD RADNIČKI D.O.O.
Brajković Darko, Najbitnije da smo dobili utakmicu. U principu nismo igrali našu igru. Dosta stvari nismo ispoštovali što smo se dogovorili. Ostaje nam pauza od mesec dana da se spremimo za Slogu gostujemo tamo. Idemo da damo sve od sebe i da ih dobijemo. Čestitao bih ekipi Star-a na fer i korektnoj igri.
Filipović Nenad, Želeo bih da čestitam svojim saigračima na dobroj utakmici. Takođe da se zahvalim igračima gostujuće ekipe na fer I korektnoj utakmici. Idemo dalje po novu pobedu.
Dulejan Nikola, Utakmica je od samog starta bila teška i borbena. Nisam zadovoljan igrom pojedinih ključnih igrača. Dosta su primali poene iz skokova u napadu i pokušali smo trojkama da to nadoknadimo, ali su nam oni na isti način uzvratili. Bili su bolji rival i želim im sve najbolje u nastavku prvenstva i mislim da će biti dobar rival ostalim ekipama iz lige koji će morati dobro da se namuče da odnesu bodove iz Kragujevca.
Višnić Uroš, Odigrali smo jako, kao i ekipa Radničkog i borili se koliko smo mogli i u drugom poluvremenu smo nastavili borbu, ali nismo uspeli da pobedimo. Čestitam domaćinu na zasluženoj pobedi.

More in Aktuelno