Aktuelno

TRIGLAV KLS, Sloga – Vojvodina, 62:70

TRIGLAV KLS, Sloga – Vojvodina, 62:70

Kadeti Sloge u susretu sa novosadskom Vojvodinom u slabom izdanju u prvoj deonici koju su gosti dobili rezultatom 25:8 i pored znatno bolje u nastavku nisu uspeli da ostvare povoljniji rezultat ispostavilo se da je razlika iz prve deonice nedostižna.U preostalim četvrtinama Sloga je zaigrala znatno bolje i efikasnije ali su gosti znalački sačuvali vođstvo do kraja utakmice koje je protekla u veoma fer i korektnoj igri obe ekipe.
Sloga: Saša Đorđević, Slab start moje ekipe u ovoj utakmici niz neiskorišćenih napada omogućili su gostima da ostvare kako se ispostailo nedostižnu prednost.
Sloga: D.Mitrović, Utakmicu smo počeli veoma loše i omogćili gostima da ostvare visoku prednost koja je do kraja i pored naše bolje igre bila nedostižna.
Nikola Dulejan, Zahvaljujem domaćoj ekipi na fer i korektnoj igri.Mi smo utakmicu praktično rešili u prvoj deonici.Sloga se nije predavala do kraja ali nije uspela da anulira našu visoku prednost.
Dimitrije Kondić, Odlično smo počeli utakmicu iskoristili sve grešle domaćina koji je u nastavku zaigrao znatno bolje i sigurnije ali je pobeda pripala mom timu.Čestitke domaćoj ekipi na fer i korektnoj igri.

More in Aktuelno