Aktuelno

TRIGLAV KLS, Sloga – SPD Radnički d.o.o., 75:68

TRIGLAV KLS, Sloga – SPD Radnički d.o.o., 75:68

U zaostaloj utakmici iz 18 kola, mali komšijski derbi starih rivala u Kraljevu. Zanimljiva utakmisa sa sasvim dva različita poluvremena. Prvi deo utakmica potpuna dominacija domaćina pogotovu u drugoj deonici (26:13). U drugom poluvremenu briljira igrač gostiju Ivan Durutović sa svojih 29 poena (indeks 33) dovodeći svoju ekipu na minimalnu razliku ali je Sloga odolela sasvim zasluženo zabeležila pobedu.
Sloga: Saša Đorđević, Veoma zanimljiva i korekta utakmica sa dva različita poluremena.Moja ekipa nije se prepoznavala u nastavku susreta koji se pretvorio u neizvesnu utakmicu ali smo uspeli da ipak sačuvamo prednost.
Sloga: D. Mitrović, Čestitam svojim saigračima na zasluženoj pobedi kao i igri u prvom poluvremenu.U nastavku nismo imali rešenje za razigranog Durutovića ali smo ipak došli do pobede.
Srećko Otović, Zaslužena pobeda domaće ekipe koja je u prvom poluvremenu ostvarila pristojnu razliku.U nastavku smo zaigrali sigurnije i efikasnije ali nismo uspeli da do kraja preokrenemo rezultat.
Ivan Durutović, Boljom i efikasnijom igrom u prvom poluvremenu Sloga je ostvarila visoku razliku koju nismo uspeli da anuliramo znatno boljom igrom u nastavku utakmice moje ekipe.Čestitke ekipi Sloge na fer i korektnoj igri.

More in Aktuelno