Aktuelno

TRIGLAV KLS, Sloga – SPD Radnički d.o.o., 96:94

TRIGLAV KLS, Sloga – SPD Radnički d.o.o., 96:94

Utakmica starih rivala Sloge i Radničkog donela je veliki broj poena obe ekipe. Počela je Sloga besprekorno u prvoj četvrtini poučena iskustvom u porazu u prethodna dva susreta u Kraljevu ,požrtvovanost i zalaganje doneli su i visoku prednost(34:24). I u naredne dve deonice Sloga je u stalnom voćstvu i pre četvrte deonice visoko voćstvo (79:66) kao da je uspavalo domaćina što su gosti znalački iskoristili i utakmicu doveli u neizvesnu završnicu.Ipak zaslužena pobeda Sloge i velika lekcija iz košarke fer ekipe iz Kragujevca u četvrtoj deonici.
Sloga:Saša Đorđević, Čestitke za obe ekipe efikasni i borbeni.Moja ekipa odigrala je odlično prvu deonicu i u nastavku održavala prednost.U zadnjoj četvrtini napravili smo veliki broj grešaka i omogućili gostima da utakmicu dovedu u egal. U neizvesnoj završnici manje smo grešili i sačuvali voćstvo a time i pobedu.
Matija Jordović: KK Sloga, Sve čestitke mojim saigračima za borbenost u prve tri četvrtine.Neobjašnjiv je veliki broj grešaka u završnici utakmice čime smo i ugrozili svoju pobedu. Ipak uspeli smo da sačuvamo voćstvo i zabeležimo pobedu.
KK SPD Radnički:Darko Brajković, Utakmica veoma efikasna od obe ekipe.Sloga je svoje visoko vođstvo iz prve četvrtine uspešno održala do zadnje četvrtine u kojoj smo zaigrali znatno bolje ali u neizvesnoj završnici Sloga je sačuvala minimalno voćstvo.Čestitke domaćinu na pobedi.
Nenad Filipović : SPD Radnički, Počeli smo utakmicu veoma nesigurno pa je Sloga ostvarila voćstvo od 10 poena razlike u prvoj deonici.Voćstvo je održavala i u sledeće dve četvrtine, dok je moja ekipa u završnici dovela rezultat u egal.Ipak na kraju pobeda je pripala domaćinu pa im čestitam na pobedi u veoma fer i korektnoj utakmici.

More in Aktuelno