Aktuelno

TRIGLAV KLS, Dynamic VIP PAY – Sloboda, 89:57

TRIGLAV KLS, Dynamic VIP PAY – Sloboda, 89:57

MILAN JOSIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY, Kao što sam već govorio iz utakmice u utakmicu vraćamo se neki ritam koji nam odgovara, mislim da ćemo i dalje da napredujemo i igramo sve bolje i bolje.
FILIP MALEŠEVIĆ IGRAČ KK DYNAMIC VIP PAY, Želeo bih da čestitam protivniku na dobroj igri počeli smo čvrsto sa puno energije kada smo uspeli da napravimo tu razliku od 25 poena. Početkom treće četvrtine smo se malo opustili i dozvolili protivniku da vrati samopouzdanje ali sigurnom igrom priveli smo utakmicu kraju.
NIKOLA MIĆEVIĆ TRENER KK SLOBODA, Čestitke ekipi Dinamika na zasluženoj pobedi mi definitivno nismo u tom njihovom rangu i ne možemo da ih ispratimo mi smo imali momente za nas solidne igre međutim to je sve što smo danas mogli da prikažemo i u ostatku lige tražićemo šansu sa nekom od ekipa iz našeg ranga. Poželeo bih sreću ekipi Dinamika u narednom periodu.
MATIJA PRODANOVIĆ KK SLOBODA, Slabo smo ušli u utakmicu. Posle toga smo probali da se vratimo ali bilo je kasno. Dali smo danas naš maksimum i to danas nije vredelo ali nadamo se da ćemo u sledećim utakmicama biti bolji.

More in Aktuelno