Aktuelno

TRIGLAV KLS, Sloga – Partizan, 66:63

TRIGLAV KLS, Sloga – Partizan, 66:63

Odavno u Kraljevu u legendarnoj Staroj hali sportova nije odigrana utakmica mlađih kategorija kao što je bio susret kadeta Sloge i Partizana.Veliko zalaganje i borbenost obe ekipe mamila je aplauze tokom cele utakmice i ekipu Sloge nosila do zaslužene pobede.Tokom cele utakmice niz promena rezultata ali se borbenost domaćina u finišu utakmice donela sasvim zasluženu pobedu ekipi Sloge.U ekipi Sloge pohvale za sve igrače koji su ulazili u igru, dok su ekipi Partizana Sijarić i Šekularac predstavljali stalnu opasnost ali je ogromna želja igrača Sloge za uspehom ipak odlučila pobednika.
Saša Đorđević, Jako neizvesna utakmica i fizički protiv odlične ekipe Partizana.Uspeli smo da fizički odgovorimo Partizanu i da držimo priključak tokom cele utakmice.Zaslužena pobeda našeg tima koji se nije predavao zahvaljujući karakteru koji sve više pokazujemo iz utakmice u utakmicu.
Filip Vučković, Želim da čestitam ekipi Partizana na fer i korektnoj igri.Moje mišljenje je da je smirenost u napadu u četvrtoj četvrtini presudila utakmicu u našu korist kao i odbrana tokom celog meča.Zahvalio bih se navijačima koji su nam dali vetar u leđa i bili bitan faktor za ovu pobedu.
Bojan Simanić, Jedna neizvesna utakmicau kojoj je domaćin zasluženo pobedio.Nismo uspeli da utakmicu privedemo kraju na pravi način.Domaćin se nije predavao nijednog trenutka i to im se vratilo na kraju.Čestitam ekipi Slopge na zasluženoj pobedi.
Daris Sijarić, Utakmica je bila neizvesna,igrali smo u egalu celu utakmicu presudila je odbrana koju nismo dobro igrali i trenerove reči iz svlačionice nismo ispoštovali. Predstoje nam sledeće utakmice, ekipi Sloge želim sreću u daljem takmičenju uz čestitke na zasluženoj pobedi.

More in Aktuelno