Aktuelno

TRIGLAV KLS, Sloga – Mega MIS, 58:84

TRIGLAV KLS, Sloga – Mega MIS, 58:84

Kadeti Mega Mih sasvim zasluženo zabeležili su pobedu nad ekipom domaćina boljom i organizovanijom igrom tokom celog susreta.Ekipa Sloge već u prvoj deonici imala je dvocifreni zaostatak (12:24) znatno sigurnijom igrom gostiju pogotovu o odbrani uz efikasan napad.Trgli su se kadeti Sloge u drugoj četvrtini (22:18) ali se ekipa Mega MIS u nastavku ponovo vratila u sigurnu igru koristeći greške domaće ekipe pogotovu u ishitrenim napadima. U fer i korektnoj igri susretu su obeležili kod Sloge Vuk.Dimitrijević 12 i Vukašin.Mušikić sa 10 poena.U ekipi Mega Mis Ognjen Srzentić 19 i Vuk Danilović sa 17 poena.
Saša Đorđević: Utakmicu smo igrali znatno oslabljeni bez tri igrača(dva iz prve petorke).Kada se igra protiv kvalitetnog protivnika i verovatno najboljeg tima kadetske lige teško da smo mogli pružiti jači otpor.U drugoj čevrtini smo uspeli na momente da pokažemo kvalitet i karakter ali nedovoljno protiv odlične ekipe Mega Mis koja je zasluženo pobedila.
Nikola Cvetanovski: Od samog početka utakmica je počela čvrsto sa obe strane.Protivnička ekipa je napravila razliku koju smo uspeli da smanjimo u 2 četvrtini. U nastavku ekipa Mega Mis vratila se u svoj siguran ritam igre i ostvarila sigurnu pobedu.Čestitke ekipi gostiju na fer i korektnoj igri.
Petar Radonjić: Čestitam mojim igračima na pobedi.Odigrali smo odličnu utakmicu na teškom godstovanju,protiv ekipe koja igra odlično od početka sezone i zaista im čestitam na tome.
Ognjen Srzentić: Ušli smo dobro u utakmicu.Imali smo mali pad koncentacije u 2 četvrtini,ali nas to nije poremetilo.Drago mi je što smo godinu završili pobedom.

More in Aktuelno