Aktuelno

RODA JLS, Mega MIS – Sloga, 99:58

RODA JLS, Mega MIS – Sloga, 99:58

Veoma brz tempo utakmice od samog starta, kako smo i navikli od domaće ekipe. Uspeli su gosti iz Kraljeva da pariraju u prvoj četvrtini. U drugoj deonici lideri dosadašnjeg dela sezone pojačali su agresivnost, napravili seriju od 15-2 i tako na poluvreme otišli sa ogromnih + 22. Veoma efikasna treća četvrtina pripala je Slogi za pola koša. Ipak izabranici Dragoljuba Avramovića su poslednju deonicu otvorili izuzetno šuterski raspoloženi i tako priveli utakmicu kraju, pobedivši sa konačim rezultatom 99-58.
Dragoljub Avramović, Završavamo ovu godinu sa devetom pobedom u nizu i tako ostajemo na prvoj poziciji, što je i bio primaran cilj danas. Čestitao bih ekipi Sloge na fer i korektnoj borbi, kao i mojim igračima na još jednoj pobedi u nizu.
Ognjen Nikolić, Čestitao bih mojim saigračima na odličnoj partiji, kao i gostima na borbenosti. Idemo na pauzu sa maksimalnim učinkom i ne mogu biti srećniji tom činjenicom. Malo ćemo se odmoriti pa nastavljamo sa radom posle praznika.
Mirko Rakić, Pre svega bih čestitao domaćoj ekipi na još jednoj pobedi. Pokazali su zašto su jedina ne poražena ekipa u ligi i zašto je ovo verovatno i najteže gostovanje u ligi. Moji momci su dali sve od sebe i na tome sam ponosan na njih, i ako smo morali da budemo mnogo bolji defanzivno. Sledi nam pauza da se malo odmorimo i pripremimo za nastavak sezone.
Vukašin Spasojević, Čestitao bih Megi na zasluženoj pobedi. Smatram da smo mogli da budemo mnogo bolji defanzivno. Imamo kraću pauzu sada da se pripremimo za nastavak sezone.

More in Aktuelno