Aktuelno

TRIGLAV KLS, Sloga – Borac Mozzart, 50:71

TRIGLAV KLS, Sloga – Borac Mozzart, 50:71

Prvo kolo Triglav kadetske lige Srbije u Kraljevu komšijski derbi Sloga-Borac.Susret starih rivala. zasluženo je pripao gostima iz Čačka.Već u prvoj deonici stekli su vođstvo od 15 poena razlike koje su održavali tokom celog susreta,a u trećoj deonici i povećali (5:13).Pokušavali su kadeti Sloge da izbore povoljniji rezultat u završnici susreta ali su gosti znalački sačuvali visoku prednost i ubeležili prvu pobedu.
Sloga:Saša Đorđević, Čestitke ekipi Borca na pobedi sasvim zasluženoj.Moja ekipa nije uspela da izbori povoljniji rezultat.Visoko vođstvo gostiju u prvoj četvrtini bilo je odlučujeće jer su moji igrači opterećeni visokom vođstvom gostiju u nastavku brzopleto grešili što se i odrazilo na konačan rezultat-
Sloga:Dimitrije Mitrović, Čestitke ekipi Borca na zasluženoj pobedi.Mi smo posle lošeg starta u prvoj četvrtini pokušavali da izborimo povoljniji rezultat nismo uspeli ali se nadam da ćemo u nastavku prvenstva pružiti bolju igru.
Borac:Vladimir Zlatanović, Čestitke ekipi Sloge na fer i korektnoj igri tokom celog susreta.Počeli smo veoma kvaliteno i efikasno tako da je visoko vođstvo mog tima još u prvoj deonici omogućilo da i nastavak odigramo kvalitetno i zabeležomo prvu pobedu.
Borac:Uroš Ivković, Sve čestitke mojim saigračima na zalaganju tokom cele utakmice.I pored visokog vođstva u prvoj četvrtini nastavili smo u istom ritmu i tako zabeležili prvu pobedu. Ekipi Sloge zahvaljujem na fer i korektnoj igri.

More in Aktuelno