Aktuelno

TRIGLAV KLS, Beko – Vojvodina, 69:115

TRIGLAV KLS, Beko – Vojvodina, 69:115

U okviru prvog kola Triglav kadetske lige odigran je meč između ekipa KK Vojvodina i KK BEKO. Rezultatski meč je ubedljivo dobila ekipa gostiju iako je na terenu BEKO pružio snažan otpor u toku prvog poluvremena. U drugom delu igre su greške i uspavanost ili pogrešan pristup domaćih igrača doveli do toga da se rezultat nerealno poveća u korist gostiju. Dve različite polovine i dva različita izdanja ekipe BEKA koju su gosti iskoristili i kaznili velikom rezultatskom razlikom.
Zoran Beljić, Čestitamo ekipi Vojvodine, apsolutno zaslužena pobeda. Očitali su nam lekciju iz pristupa igri. Mnogo više skakali, trčali i tu je kompletan odgovor na razliku koju su i napravili.
Miloš Šojić, Otvorili smo meč solidno, borili smo se. U drugoj četvrtini je energetski cela ekipa pala, nismo ispoštovali dogovor iz svlačionice, nismo se vraćali u odbranu, kontru kao njihovo najjače oružje nismo zaustavili. Posle su momci prelomili meč, mi smo uspeli da se vratimo u jednom trenutku na 8 ali su onda njihovim tajmaut-om i finim napadom na našu zonu probili odbranu i odvojili su se a mi nismo mogli da se vratimo.
Nikola Dulejan, Pre svega hoću da čestitam ekipi Beka na fer i korektnoj igri. Ovo je nova ekipa, vrlo zanimljiva i teško je bilo igrati, koliko god da rezulatat pokazuje, pogotovo prvo poluvreme. Otvorili smo dobro, enerično utakmicu međutim neki pad koncentracije, umor… Beko je počeo bolje da igra krajem druge četvrtine i smanjili su deficit. Moji momci su na kraju ispoštovali dogovor iz svlačionice. Mislim da smo sa dosta energije odigrali drugo poluvreme i to je na kraju prevagnulo u našu korist. Mi idemo u goste Dinamiku sledeće kolo a ekipi Beka želim uspeh u narendim utakmicama.
Marjanović S., Otvorili smo dobro utakmicu, držali smo se dogovora iz svlačionice i svaka čast momcima na dobroj partiji. I drugo poluvreme smo počeli dobro, trener se malo izdrao na nas i poslušali smo ga do kraja i zaslužili pobedu.

More in Aktuelno