Aktuelno

TRIGLAV KLS, Sloboda – Mega Bemax, 56:104

TRIGLAV KLS, Sloboda – Mega Bemax, 56:104

Od samog starta gosti iz Beograda su preuzeli kontrolu nad igrom, i opravdali ulogu favorita. Već u 5.minutu su imali 15 poena prednosti koju su nastavili konstantno da uvećavaju. Posebno dominantni su bili visoki igrači Mege. Dobra igra gostiju nastavila se i u drugom poluvremenu gde se prednost konstantno uvećavala do konačnog rezultata 56:104.Utakmica je protekla u fer i sportskoj igri obe ekipe. Najbolji pojedinac bio je Mihailo Mušikić koji je zabelezio 28 poena i 12 skokova dok je u ekipi slobode malo bolјi od odtalih bio Martin Poznanović.
BRANKO KNEŽEVIĆ KK SLOBODA, ČESTITAM EKIPI MEGE NA ZASLUŽENOJ POBEDI.ODIGRALI SU MNOGO BOLjE OD NAS, NAMA PREDSTOJI PUNO RADA U NARDNOM PERIODU I NADAMO SE USKORO PRVOJ POBEDI.
MARTIN POZNANOVIĆ, PRE SVEGA BIH U IME EKIPE ČESTITAO MEGI NA POBEDI.UŠLI SU U MEČ JAKO I NAPRAVILI ZNAČAJNU RAZLIKU I DALI NAM DO ZNANјA DA SU DOŠLI DO POBEDE.ČESTITAM SVOJOJ EKIPI NA BORBI, ALI OVA UTAKMICA JE PROŠLOST ZA NAS I OKREĆEMO SE NAREDNIM UTAKMICAMA I TRENINZIMA KOJI NAM PREDSTOJE I NADAMO SE USKORO PRVOJ POBEDI.
DRAGOLjUB AVRAMOVIĆ, DOMAĆINIMA ČESTITAM NA GOSTOPRIMSTVU I KOREKTNOJ IGRI, MI NASTAVLjAMO DA RADIMO I DALjE I JOŠ JAČE SA IDEJOM DA OVE MOMKE ŠTO BOLjE OBUČIMO ZA JUNIORSKU KOŠARKU.
MIHAILO MUŠIKIĆ, ČESTITAM IGRAČIMA SLOBODE NA FER I KOREKTNOJ IGRI, DOBRO SMO ODIGRALI UTAKMICU, NADAMO SE DA ĆEMO NASTAVITI SA DOBRIM IGRAMA.

More in Aktuelno