Aktuelno

TRIGLAV KLS, Konstantin – Radnički 1950, 74:75

TRIGLAV KLS, Konstantin – Radnički 1950, 74:75

U 2.kolu Triglav KLS odigrana je izuzetno interesantna i uzbudlјiva utakmica. Domaći su dobro otvorili utakmicu poveli 7:0, ali nisu materijalizovali dobru igru u ovom periodu utakmice. Gosti su dugo tražili svoje prve poene ali su se posle njih vratili u utakmicu i prava borba je počela. Obe ekipe su bile izuzetno borbene tako da se igralo u serijama. Konstantin je u većim delom utakmice imao prednost i do 7 poena i kada se činilo da će Nišlije uzeti bodove, gosti su iskoristili greške domaćih i u triler završnici u zvuk sirene uzeli bodove.
Bez obzira na poraz, niška košarkaška publika će imati razloga da bodri svoj kadetski tim, koji je pokazao talenat i kvalitet i koji može da bude konkurentan u nastavku sezone.
A prva dva kola su pokazala da će se u Nišu i ove godine igrati kvalitetna košarka!
Milan Tubić, Dobro smo energetski otvorili utakmicu, ali nismo krunisali dobru igru. Znali smo da nam dolazi izuzetno borbena i kvaliitetna ekipa i da radom na detalјim možemo da dobijemo utakmicu. Na žalost u poslednjih 90 sekundi smo napravili previše grešaka.
Čestitam protivniku na zasluženoj pobedi ali mislim da ne bi bilo nezasluženo ni da smo mi dobili. Spremamo se za Novi Sada gde ćemo pokušati da napravimo brejk.
Nikola Marković, Pre svega bi hteo da čestitam protivničkoj ekipi na fer i korektnoj igri. Tokom cele utakmice smo imali problema sa skokom. U poslednjem minutu nismo bili dovolјno koncentrisani i to jr dovelo do poraza.
Stefan Arnaut, Pre svega želim da čestitam protivniku na fer i korektnojigri i dobro organizovanoj utakmici. Bilo je neizvesno do samog kraja ali pokazali smo srce i preokrenuli u poslednjem minutu. Ova pobeda izuzetno znači ekipi za samopouzdanje i dalјi nastavak prvenstva.
Andrija Bačarević, Utakmica je bila izuzetno stresna i neizvesna. Protivnik je imao takođe dobru utakmicu ali pokazali smo hrabrost i borbenost na terenu a prvenstveno kvalitet. Pobeda nam mnogo znači a sada se okrećemo narednom protivniku.

More in Aktuelno