Aktuelno

TRIGLAV KLS, Radnički 1950 – Mladost Veternik Sports World, 77:72

TRIGLAV KLS, Radnički 1950 – Mladost Veternik Sports World, 77:72

Utakmica je protekla u fer i korektnoj igri obe ekipe. Zasluzena pobeda domaće ekipe.
Stefan Arnaut, Cestitke gostima fer i korektnoj igri. Nasa mlada ekipa je od samog početka utakmice uspela da nametne jak ritam meča. Na vreme smo napravili razliku koju smo olako ispuštali. Na kraju utakmice smo imali više smirenosti i koncentracije. Okrecemo se predstojecim utakmicama. Gostima sve najbolje u nastavku prvenstva.
Andrija Bačarević, Cestitam ekipi Mladosti na dobroj utakmici. Od početka smo odigrali agresivno u oba pravcaPolovinom treće četvrtine kada smo trebali da lakse odemo na veću razliku našim greškama smo doveli utakmicu u pitanje. Na kraju imali smo i malo sreće koju smo nadam se i zaslužili. Gostima puno sreće u nastavku lige.
Goran Željković, Domacin je svojom agresivnom igrom nama napravio dosta problema, stekao prednost koju smo uspeli da nadoknadimo. Nismo u finišu imali ni snage a ni sreće. Hvala domacoj ekipi na gostoprimstvu i sve najbolje u nastavku prvenstva.
Vojin Medarević, Cestitke domacinu na fer i korektnoj borbi. Od početka su nametnuli agresivnu odbranu na koju se nismo najbolje snašli. Domacinu puno srece u nastavku prvenstva.

More in Aktuelno