Aktuelno

RODA JLS, Mega Bemax – Konstantin, 104:42

RODA JLS, Mega Bemax – Konstantin, 104:42

U 4. Kolu Roda Juniorske lige Srbije košarkaši Mega Bemaxa savladali su kod kuće Konstantina sa 104-42
Od početka utakmice obe ekipe su krenule jako I borbeno što se I videlo po rezultatu gde je na kraju prve četvrtine bilo 21:13 u korist domaćina.
U drugoj četvrtini u ekipi Konstantina dolazi do pada koncentracije prvenstveno u odbrani,što domaći igrači kažnjavaju I na poluvreme odlaze sa +35 razlike.
Domaćin je drugo poluvreme odigrao rutinski I do kraja samo povećavao prednost što se I na kraju videlo po rezultatu 104-42.
Kod košarkaša Mege možemo izdvojiti Luku Cerovinu koji je postigao 18 poena,7 skokova, I imao indeks korisnosti 30, dok u Konstantinu najkorisniji igrač je bio Ilić sa 12 poena.
Vlada Vukoičić, Čestitke igračima.Kontrolisali smo pre svega odbranu i iz takve odbrane došli do puno tranzicionih poena.
Luka Cerovina, Čestitam mojim saigračima na dobroj utakmici,mi smo od samog starta krenuli sa jakom i sa agresivnom odbranom što nam je otvorilo dosta prostora za kontra napad i lagane poene iz tranzicije.
Veljko Kajganović, Čestitam domaćinu na prikazanoj košarci i pobedi.Bilo je puno lekcija koje smo mogli da naučimo večeras a upravo zbog toga igramo ovu ligu.Drago mi je što je drugo poluvreme iznela grupa mlađih juniora i kadeta koji se nisu uplašili protivnika što je prvi preduslov svakog takmičenja.
Luka Ilić, Čestitam domaćinima na zasluženoj pobedi.Nismo ispoštovali dogovor u svlačionici vezano za kvalitetan ulazak u utakmicu.Okrećemo se narednim utakmicama I treninzima.

More in Aktuelno