Aktuelno

TRIGLAV KLS, Radnički 1950 – Mladost, 86:71

TRIGLAV KLS, Radnički 1950 – Mladost, 86:71

Utakmica je protekla u fer i korektnoj igri obe ekipe. Zasluzena pobeda domaće ekipe.
Stefan Arnaut, Cestitke gostima na fer i korektnoj igri. Moji momci su počeli dobro utakmicu. Kako je vreme odmicalo pojačavali smo agresivnost u odbrani. Kasnije je tokom igre došao i šut spolja. Uspeli smo da odbranom dobijemo utakmicu. Ostvaren je ogroman uspeh. Sezonu smo završili na 5 mestu. Spremamo se za učešće na F8. Sve čestitke mojim momcima.
Marko Vasiljević, Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri. Dobro smo odigrali presing, i pokazali dobru timsku igru. Odbranom smo uspeli da slomimo goste i zasluženo dobijemo utakmicu. Imamo vremena da se odmorimo i spremimo za F8.
Aco Bjelić, Loše smo poceli gde smo domaćina razigrali našom lošom igrom. Protivnik se bolje snašao u tome. Čestitke domaćinu, ovo je vrlo teško gostovanje. Imamo vremena da se spremimo za F8 gde ćemo pružiti bolju igru.
Obućina N., Loše smo otvorili utakmicu, da bi kasnije popravili našu igru. Zaslužena pobeda domaće ekipe. Očekuje nas završni turnir gde ćemo dati sve od sebe da se pokazemo u najboljem svetlu.

More in Aktuelno