Aktuelno

TRIGLAV KLS, Radnički 1950 – Mega Bemax, 76:64

TRIGLAV KLS, Radnički 1950 – Mega Bemax, 76:64

Utakmica je protekla u fer i korektnoj igri obe ekipe. Zasluzena pobeda domaće ekipe KK Radnički 1950.
Bojan Erić, Čestitam mojim igračima na teskoj pobedi. Prvu cetvrtinu smo otvorili sa par pogodenih trojki, kao is a odlicnom timskom odbranom gde smo uspeli da uymemo par lopti i damo lake poene u kontri gde smo na kraju imali rayliku od preko 10 poena, ali u drugoj cetvrtini su momci iy Mege uspeli da se vrate sjajnom igrom sto nas je dovelo na samo 2 poena prednosti na poluvremenu. Kasnije smo uspeli nekako da se vratimo i privedemo utakmicu kraju na siguran nacin. Pre svega odlicna utakmica, neizvesna, sa puno lepih akcija u kojoj su brojni navijaci mogli da uzivaju. Zahvaljujem se i njima pruzali su odlicnu podrsku mojim momcima.
Danilo Labović, Čestitao bih ekipi Mege na odličnoj utakmici takođe i svojim saigračima na pobedi. Zahvalio bih publici na odličnoj atmosveri tokom cele utakmice. Odlicna timska utakmica, svako je dao svoj doprinos, ispostovali smo sve sto smo dogovarali u svlacionici i to se isplatilo protiv ovako jakog protivnika. Mi se dalje spremamo za sledecu utakmicu i idemo na teško gostovanje Dinamiku i pokušaćemo da izborimo još neke nove bodove.
Petrović Veselin, Čestitam domaćoj ekipi na zasluženoj i ubedljivoj pobedi. Krenuli su momci iz Radnickog odlicno prvu cetvrtinu sto nas je malo poremetilo ali smo uspeli u drugoj da se vratimo na minimalan zaostatak. Ali sut za 3 poena i lose gradjnje u odbrani nas je kostalo pobede. Svaka cast momcima Radnickog na vrhunskoj utakmici uspeli su da odbiju nase pokusaje da preokrenemo rezultat. Spremamo se dalje za naredne utakmice i da steknemo sto bolji plasman za play off koji se blizi.
Nikola Jović, Pre svega bih čestitao protivniku na fer i jakoj borbi kao i na pobedi. Dosta promasaja za 3 poena koji su nam trebali u bitnim trenutcima, malo nas je i umor savladao, ali sta je tu je, idemo dalje, spremamo se za narednu utakmicu i ucimo iz ovoga da se ne desava ovakav pad u prvim cetvrtinama gde smo u situaciji da celu utakmicu jurimo rezultat.

More in Aktuelno