Aktuelno

TRIGLAV KLS, Radnički 1950 – Crvena zvezda mts, 70:88

TRIGLAV KLS, Radnički 1950 – Crvena zvezda mts, 70:88

Utakmica je protekla u fer i korektnoj igri obe ekipe. Zasluzena pobeda gostujuće ekipe KK Crvena Zvezda MTS.
Bojan Erić, Čestitam mojim igračima na dobroj igri. Čestitam igračima i stučnom štabu Zvezde na pobedi. U trenucima smo stvarno igrali super, ali opet treba da igramo svih 40 minuta. Zahvaljujem se i publici što je bila u velikom broju, čestitam još jednom igračima Zvezde. Naša igra je bila fenomenalna na trenutke ali opet u nekim trenucima smo dosta gubili neke lopte i dosta smo igrali u serijama, igrali smo u plusu, igrali smo u minusu. Čestitam još jednom igračima na borbi, analiziraćemo sve ovo što smo odradili. Predstoje nam još dve utakmice do kraja godine, probaćemo da igramo što bolje.
Danilo Labović, Čestitam ekipi Crvene Zvetde na sjajnoj igri od 40 minuta. Zahvalio bih se navijačima na sjajnoj atmosferi id a čestitam svojim saigračima na odličnoj borbi, pa se vraćamo treningu i pokušaćemo da naprvimo brejk protiv Užica kod njih.
Obrenović Miloš, Čestitam ekipi Radničkog na izvanrednoj utakmici. Mislim da su danas bili puno bolji tim od nas. Igrali su sigurnije od nas. Što sigurniju, što lepšu, bolju košarku, pametniju košarku od nas. Moj tim očigledno nije shvatio neke poruke koje smo dobili na utakmici protiv Partizana. Posle ovoga nam sigurno sledi neka dublja analiza, da analiziramo šta se dešavalo na te poslednje dve utakmice zašto nismo na nekom očekivanom nivou, al to je neka analiza za nas. Ekipi Radničkog želim svu sreću u daljem toku prvenstva i mislim da će oni iz kola u kolo da igraju sve bolje i bolje, jer stvarno igraju lepu košarku i bilo je milina biti danas na ovoj utakmici.
Nikola Šaranović, Veoma teška utakmica, posebno ovde u gostima, odličan kvalitet. Puno energije, adrenalina. Nas je uhvatio malo umor od poslednjeg kola protiv Partizana pa je bilo malo i teže ovde. Zahvaljujem protivnicima na odličnoj utakmici i puno sreće u daljem takičenju.

More in Aktuelno