Aktuelno

TRIGLAV KLS, Radnički 1950 – Actavis Academy, 101:73

TRIGLAV KLS, Radnički 1950 – Actavis Academy, 101:73

Utakmica je protekla u fer i korektnoj igri obe ekipe. Zasluzena pobeda domaće ekipe.
Stefan Arnaut, Cestitke gostima na fer i korektnoj igri. Moji momci nisi počeli dobro utakmicu. Kako je vreme odmicalo i mi smo bili bolji, pogodili smo neke šuteve što obično dajemo i otisli na pristojnu razliku i mirno priveli utakmicu kraju. Svi igrači su dobili šansu. Okrećemo se narednom protivniku gde ćemo tražiti nove bodove.
Danilo Glišović, Loše smo poceli utakmicu,protivnik je imao mnogo više skokova. Kada smo stegli odbranu i vezali neke lake poene došli smo do naše bolje igre. Zasluženo smo pobedili. Čestitke ekipi Actavis Academy na fer i korektnoj igri.
Milan Petrović, Čestitke domaćinu na zasluženoj pobedi. Bili su bolji u svim segmentima igre. Dok smo imali skok u napadu bili smo u igri. Kada je ekipa domaćina pojačala odbranu i dala neke lake poene nismo imali rešenje da se vratimo u meč.
Mihajlo Stojiljković, Čestitke ekipi domaćina na fer i k.orektnoj igri i zasluženoj pobedi. Imali smo priključak u određenim fazama utakmice. Nismo našli rešenje za njihovu agresivnu odbranu gde su napravili razliku koju su sačuvali do kraja utakmice.

More in Aktuelno