Aktuelno

RODA JLS, Dynamic Vip Pay – Radnički, 103:81

RODA JLS, Dynamic Vip Pay – Radnički, 103:81

ŽELJKO MILOJEVIĆ TRENER KK RADNIČKI, Loše smo otvorili utakmicu pogotovu naši visoki igrači. Spremali smo se za ovu utakmicu ali nismo mogli da ispariramo Dinamikovim visokim igračima i njihovoj saradnji pre svega u napadu. Naša stegnutost u napadu i problem za realizaciju, što smo kasnije nekako ispravili i odigrali jednu solidnu utakmicu u nastavku ali ponavljam, nismo mogli da pariramo njihovim visokim igračima.
NEMANJA STANKOVIC IGRAČ KK RADNIČKI, Veoma loša utakmica za nas pogotovu u fazi odbrane primili smo čak 103 poena. Čestitke ekipi Dinamika na fer i korektnoj igri pokazali smo da su u ovom trenutku bolji od nas i zasluženo pobedili. Mi se okrećemo sledećoj utakmici protiv Aktavisa, igramo kući gde moramo da pobedimo ako mislimo da idemo na završni turnir.
NIKOLA MARKOVIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY, Pribojavali smo se ove utakmice iz razloga što Radnički ima zaista sjajnu ekipu naročito u spoljnoj liniji gde su protiv Beka i Partizana pokazali jednu zaista impozantnu igru moderne košarke tako da mislim da smo se dobro spremili. Imali smo manjih tehničkih problema i u principu mogu da budem zadovoljan samo rezultatom. Bila je dobra energija ali smatram da smo im dozvolili da daju mnogo poena na našem terenu i nadam se da ćemo to ispraviti do kraja sezone. Čestitam mojoj ekipi na pobedi a Radničkom da poželim od srca puno sreće u nastavku i da se plasiraju među 8 najboljih.
TOMA VASILJEVIĆ IGRAČ KK DYNAMIC VIP PAY, Bitna utakmica za nas obzirom da smo u gostima kod njih izgubili, bila je velika želja da im se revanširamo kod nas za taj poraz. Ušli smo u meč angažovano, nismo se opuštali celu utakmicu. U prvom poluvremenu su gosti pogađali neke dosta teške šuteve što ih je i održavalo u igri međutim početkom zadnje četvrtine mi smo dodali gas odlepili se i napravili pristojnu razliku i to smo održavali do kraja utakmice.

More in Aktuelno