Aktuelno

TRIGLAV KLS, Partizan NIS – Mladost Veternik Sports World, 81:63

TRIGLAV KLS, Partizan NIS – Mladost Veternik Sports World, 81:63

Utakmica koja baš i nije zadovoljila košarkaške sladokusce, pogotovu Partizanove, jer osim dva boda koje je domaćin osvoio, nismo baš videli mnogo atraktivne i lepe košarke. Gosti su rezultatski bili bolji u trećoj četvrtini dok su ostale pripale Partizanovim kadetima. I ako su gosti na kraju doživeli ubedljiv poraz posmatrajući utakmicu to baš i nije tako izgledalo, jer je ekipa Partizana igrala neubedljivo i gosti su uvek bili tu negde ali nisu mogli da preokrenu rezultat. Od svega viđenog najvredniji su osvojeni bodovi Partizana, a ostalo brzo će se zaboraviti. Bolji od ostalih u ekipi gostiju bili su Goran Bijelić, MVP utakmice i Vojin Medarević, dok u ekipi domaćina to zaslužuju Lav Cvetković i Risto Dangubić.
Vedran Popović, Čestitke momcima na pobedi i ekipi protivnika na sjajnoj i korektnoj igri i odličnoj košarci. Mi kao i obično mučimo se, igramo sa puno oscilacija, naročito u odbrani. Primimo 29 za poluvreme pa 21 za četvrtinu i tu se ogledaju naše oscilacije u igri. Nema druge, moramo da radimoda bi to ispravili a jedino što je dobro što igrači iz pratećeg godišta dobijaju prostora i to je prava stvar. Biće bolje, idemo dalje.
Lav Cvetković, Čestitam mojoj ekipi na pobedi a protivniku na dobroj igri. Prvo poluvreme smo počeli i odigrali dobro i stekli prednost, dok smo drugo poluvreme krenuli loše ali opet vratili kontrolu nad utakmicom i zasluženo pobedili. Naravno da od ove igre možemo bolje i to će mo pokazati nakon pauze u drugom delu prvenstva.
Goran Zeljković, Čestitam protivniku na pobedi. Pružili smo maksimalni otpor koji smo mogli. Nismo imali sreće malo kod šuta jer smo uzeli puno šuteva za tri poena a nismo pogodili a odlična ekipa Partizana znala je to da iskoristi i kazni i dođe do zaslužene pobede. Iskoristićemo predstojeću pauzu da neke stvari bolje utreniramo i drugi deo odigramo bolje.
Goran Bijelić, MVP utakmice, Bila je teška utakmica, borili smo se koliko smo mogli. Dogovor iz svlačionice nismo mogli da ispunimo jer nismo imali kontinuitet koji je protivnik imao. Imali su mnogo više skokova od nas a posebno ofanzivni, koji su rešavali koš, faul, i sve u svemu u ovoj utakmici bili su bolja ekipa i zasluženo pobedili.

More in Aktuelno