Aktuelno

TRIGLAV KLS, Partizan NIS – Dynamic Vip Pay, 77:62

TRIGLAV KLS, Partizan NIS – Dynamic Vip Pay, 77:62

Izvanredna utakmica derbija kola, u kojoj joj su obe ekipe imale šansu za pobedu i skoro podjednako kvalitetno su igrali sve do tridesetog minuta kada je Partizan za nijansu odigrao bolje u oba pravca i zasluženo pobedio ovu utakmicu. Krajnji rezultat nije realan jer je ostvaren u zadnjih nekoliko minuta.Dinamik je svoju šansu prokockao kada se se u trećoj četvrtini približio na poen razlike , ali je tada napravio nekoliko grešpaka koje je Partizan iskoristio i od preokreta nije ništa bilo, već je Partizan i pojačao pritisak u igri, ostvario rezultatsku prednost od 10 poenba i do kraja je održavao i u zadnja dva minuta i povećao. Partizan je svoju dobru igru naplatio dok je Dinamik tokom cele utakmice bio tu negde, ali nedovoljno da preokrene rezultat i osvoji bodove. U Patizanovom timu istakao se Matija Vučić, MVP meča, sa svojih 4 blokade,9 skokova i 13 poena. Danas je odigrao perfektno tokom svih 25 minuta koje je igrao a pomogli su mu Mihajlo Petrović i Srđan Popović kao i ostali igrači koji su dali svoj maksimum kada su se nalazili u igri. Kod gostiju bolji od ostalih bili su Jovan Ristić,MVP ekipe,Stefanović i Zimonjić, mada je cela ekipa mogla bolje.
Bojan Simanić, Derbi kola, jedna jako teška utakmica i mentalni i fizički. Drago mi je da smo istrajali i ako smo pali u trećoj četvrtini, da se podignemo i da utakmicu privedemo kraju kako treba. Čestitam ekipi Dinamika na fer i korektnoj utakmici a mojim momcima na volji i želji, kao i pobedi.
Matija Vučić, Čestitam protivniku na fer i korektnoj igri. Bilo je gusto ali kada je bilo potrebno i kada je protivnik zapretio preokretom dali smo svoj maksimun i bolje odigrali od protivnika, što je na kraju donelo i rezultat vredan pažnje.
Saša Nikitović, Dobar meč za obe strane,momci i jedni motivisani vidno. Mislim da je Partizan bio bolji danas apsolutno u svemu. Mi smo bili danas slabiji tim danas nego obično, ali videćemo pred kraj sezone ko će biti koncetridaniji i mislim da će mo se još sastati na terenu.
Jovan Ristić, Nismo imali koncentraciju da završimo utakmicu kako je trebalo, kad smo ih stigli u rezultatu napravili smo neke glupe greške i to je dovelo da oni povedu sa 6, 7 razlike i da privedu utakmicu kraju.

More in Aktuelno