Aktuelno

TRIGLAV KLS, Mladost – Borac Mozzart, 74:70

TRIGLAV KLS, Mladost – Borac Mozzart, 74:70

Prava prvenstvena utakmica u gradskom derbiju,ekipa mlađih kategorija,veliki broj gledalaca i odlična atmosfera, bučno ali korektno navijanje.Gostujuća ekipa je bolje otvorila utakmicu i posle prve četvrtine je imala prednost od 9 poena razlike.U drugoj četvrtini potpuno druga slika na terenu, domaća ekipa je velikom borbenošću u odbrani i odličnom realizacijom potpuno preokrenula meč i na poluvreme je otišla sa 7 poena prednosti.Drugo poluvreme je proteklo u velikoj borbenosti obe ekipe, ekipe su se smenjivale u vođstvu, ali je domaća ekipa imala malo više šuterski raspoloženih igrača i u uzbudljivoj završnici potpuno zasluženo dobila utakmicu.Čestitke svim akterima meča na dobroj i borbenoj igri,odličnom ponašanju i publici koja je svojim korektnim navijanjem doprinela da atmosfera bude kao na seniorskoj utakmici.
Šušić Mihailo, KK Mladost, Prava prvenstvena utakmica. Jako zanimljiva do samog kraja. Uspeli smo da pobedimo u još jednoj neizvesnoj utakmici. Pokazali smo po ko zna koji put svoj karakter, ali i pravili dosta grešaka koje moramo da ispravljamo u predstojećem periodu. Mislim da je pesudila naša duža klupa. Čestitam i Borcu na fer igri i ponašanju. Moram istaći i odličnu atmosferu i veliki broj gledalaca za jednu kadetsku utakmicu.
Bojović Danilo, KK Mladost, Pre svega bih čestitao svojoj ekipi na pobedi, kao i ekipi Borca na fer i korektnoj igri. Očekivali smo reakciju Borca posle poraza od Vojvodine i znali smo da neće biti lako. Pored nekoliko padova u igri, pokazali smo karakter i došli do veoma važne pobede za dalji tok prvenstva.
Zlatanović Vladimir, KK Borac, Na prvom mestu bih čestitao ekipi Mladosti na zasluženoj pobedi. Što se moje ekipe tiče mislim da smo odigrali jednu dobru utakmicu, borbenu i posebno me raduje povratak određenog broja povređenih igrača. I na kraju, mislim da je i ovog puta pobedio grad Čačak sa velikim brojem talentovane dece koja su imala priliku da igraju pred sjajnom publikom.
Radović Petar, KK Borac, Čestitam ekipi Mladosti na zasluženoj pobedi, nije lako igrati protiv njih na njihovom terenu. Atmosfera je bila kao na seniorskoj utakmici, borili smo se ali nije bilo dovoljno. Nastavljamo dalje da treniramo i čekamo sledeću utakmicu.

More in Aktuelno